Viking Line

Viking Line är ett av de största rederierna i Sverige och Finland som erbjuder passagerartrafik i norra Östersjön med fartygen Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS och det nya flaggskeppet Viking Grace. Kryssa billigt med din egen rabattkod för Viking Line som hittades här. Ta specialerbjudanden och kampanjer på kryssningar med olika teman och evenemang. Boka en högkvalitativ båttur på renlighet, mat, underhållning och attraktiv shopping till ett lågt pris online med en produktkod.

Viking Line Rabattkod – Kryssar upp till 50% rabatt

Boka billiga färjor och kryssningar med Viking Line och få ett ytterligare reducerat pris med din egen rabattkod. Här kan du hitta aktuella produktkoder, medlemserbjudanden och kampanjer på olika kryssningar. Oavsett hur du reser, med eller utan bil, får du en underbar kryssningsupplevelse på Viking Line. Välj bland kryssningar som konferens kryssningar / gruppresor, äldre resor, nöjes kryssningar (festkryssningar), familje kryssningar, kryssning kryssningar, temakryssningar och kryssning kryssningar, klassiska kryssningar eller kryssning paket med hotellpaket. Om resan syftar till att ta sig till Finland snabbt och billigt, finns det också regelbundna resor / resvägar. Det finns ticker till alla till förmånliga priser och med våra rabatter kan du till och med bättre uppskatta dina båtturer.

Hur använder man en Viking Line produktkod?

På hemsidan hittar du ett bokningsformulär på höger sida. I botten av bokningsformuläret finns ett produktkodsfält där du klistrar in din exklusiva rabattkod. Klicka sedan på "Visa" för att få din bokning till ett rabatterat pris.

Exklusiva erbjudanden för dig som medlem av Vikingklubben

Medlemmar i Vikinglines egna kundklubb har tillgång till exklusiva kampanjer och specialerbjudanden på båtturer, restaurangbesök och shopping ombord. Som medlem i Viking Club får du rabatterade medlemspriser på många av sina kryssningar samt gynnsamma priser ombord i t.ex. restauranger, kaféer eller i taxfree-butiken. Få rabatter på allt från drycker och produkter i skatbutiken till boarding och landskapsarkitektur som klubbmedlem i Vikingklubben. Medlemskapet är gratis och du sparar ännu mer pengar på dina kryssningsresor och handlar både ombord och på land!

Kryssning för alla till bra priser med Viking Line

Viking Line startades 1959 under namnet Rederi AB Viking Line. Rederiet är idag en av Baltikums största och mest populära persontransporter mellan Finland, Sverige, Estland och Åland med olika typer av kryssningar och konferenser. Viking Line erbjuder kryssningsupplevelser för alla åldrar och smakar på dagsturer, kryssningar på 24 timmar eller längre. Det erbjuds också möjligheten att hotell till land till Riga och St Petersburg. Här kan du resa med Viking Cinderella, Viking Grace, Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella och det nya Viking XPRS flaggskeppet till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland. Rederiet erbjuder båtturer fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck.