Viasat

Få din Viasat rabattkod och spara upp till $ 3460 när du får ett bra pris på alla kanalpaket. Välj från mer än 60 kanaler i 33 olika länder och nå totalt 125 miljoner tittare. Viasat har den näst största geografiska distributionen av tv-verksamhet i Europa.

Viasat har ofta paketlösningar till riktigt bra priser för dig som letar efter ett varierat utbud av TV-erbjudanden. Om du väljer att använda Viasat, se till att du tittar på Discountrea.com för att undvika att förlora en rabattkod för Viasat eller andra erbjudanden och kampanjer som ger dig ett bättre pris!

TV-underhållning helt på dina villkor

Viasat är idag Sveriges största medieföretag och ingår i MTG-koncernen. De har ett stort antal kanaler med över 60 kanaler och sänder tv i 33 olika länder till 125 miljoner tittare. Med Viasat finns alltid något att titta på, här hittar du Sport, Filmer och TV i bästa fall. De strävar efter att alltid erbjuda den bästa underhållningen och jobba hårt för att vara först med de senaste filmerna och att erbjuda det bästa i sportens värld.

Viasat Rabattkod – Hela erbjudandet gratis 3 månader sedan från 279 kr / mån

Viasat erbjuder ett brett utbud av kanalpaket till låga priser. Om du också tar del av den senaste rabattkoden kan du få ett riktigt bra pris på ditt kanalbud. Det finns en skillnad mellan mer TV och bra TV. På Viasat får du inte bara mer TV men också bra TV-underhållning. Få det bästa erbjudandet om TV, film, livs sport, barnprogram och mycket mer. Dra nytta av denna rabatt och få 3 månader gratis vid beställning och dessutom 500 kr rabatt när du beställer online med våra rabattkoder till Viasat.se.

500 kr rabatt endast via webben när du beställer några Viasat paket

Förutom att du får en gratis provperiod i 3 månader får du också en exklusiv rabatt på £ 500 när du beställer ett valfritt kanalpaket på webben. Gör dig redo idag för att undvika att du förlorar chansen att köpa ditt favorit Viasat-program med 500 $. Välj från Viasat Gold, Sport, Film och många fler. Denna rabatt är tidsbegränsad och kan upphöra när som helst!

Gratis lådan (värd £ 2695) eller $ 2600 rabatt på Recordable box

Som om det inte räcker för att få $ 500 i webbrabatter eller att prova Viasat gratis i 3 månader, erbjuder de också en gratis låda värd $ 2695. Om du vill ha en inspelningsbar låda får du 2600 kr i rabatt och betalar bara 1995 kr. Oavsett vilket Viasat paket du väljer, garanteras du en bra rabatt.
Slå på kanalområdet som passar dig och spara tusentals dollar med dessa fantastiska kampanjer.