Verisure larm

Dra nytta av en Verisure-larmrabattkod och få upp till 3000 kr i rabatt på larmpaketet. Verisure ger dig ett professionellt övervakat inbrottslarm med kameradetektor för bildverifiering av larmframkallandet och frivaktutskrifterna. Deras larmtak inkluderar avskräckande larm som placeras på dörrar och fönster. Öka säkerheten till rabatterade priser samtidigt som du gör dig säkrare. Med hjälp av kampanjjackas generösa rabattkoder kan du spara upp till flera tusen plåster i ditt nästa larmpaket.

Glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få framtida rabatter och erbjudanden

Verisure alarm rabattkod ger dig upp till 3000 kr i rabatt på alarmpaketet

Dra nytta av en exklusiv Verisure Alarm Rabattkod och spara några tusen klaffar när du beställer ett alarmpaket. Oavsett om det är villaen, lägenheten eller stugan, kan det alltid vara bra att ha ett alarm installerat. När du väljer Verisure som leverantör, kommer du att få ett professionellt övervakat inbrottslarm med kameradetektor för bildverifiering av larmframkallandet och friavtryckstryck. Larmkitet innehåller även avskräckande larm som placeras på dörrar och fönster. Operatörerna övervakar hela tiden ditt larmsystem och svarar omedelbart om något händer. Om du letar efter ett bra antivirusskydd kan vi begära våra F-Secure rabattkoder som ger dig möjlighet att få 30% rabatt på utvalda paket.

Dra nytta av en Verisure Alarm Rabattkod

Vi vid reklamjakt lägger ofta till nya rabattkoder för Verisure-larm och erbjudanden som gör att du kan spara flera tusen marker i din nästa order, så var noga med att alltid hålla reda på kommande kampanjer och erbjudanden. Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev kommer du inte att sakna framtida koder. Ange din rabattkod vid kassan innan du slutar din beställning på något larmpaket som passar ditt hem.

Kampanjpriser på alla hemlarmpaket

Nu kan du installera ett hemlarm och spara upp till 3000 kr på din beställning. Välj mellan olika larm som Safe Base, Safe, Safe Plus, Safe Premium och Safe Apartment. Erbjudandet är tidsbegränsat och det ska vara snabbt innan kampanjen löper ut. Om något händer kommer enheten att kontakta dig för att kommunicera med dig på plats och sedan infoga rätt åtgärd. Om du inte svarade på telefonen skickades vakterna omedelbart ut. Om du nyligen har flyttat in i ditt hem och letar efter nya möbler, kan vi också föreslå våra Jotex rabattkoder som ger dig möjlighet att få upp till 50% av ditt köp.

Säkert larm till ditt hem

Verisure är det nya namnet för Securitas Direct Home Alarm. Med sin framtidsskyddade plattform och spännande professionella tjänster kan företaget erbjuda ett unikt sortiment av hemlarm och smarta hemprodukter och tjänster. Anslutningen är till sitt eget larmcenter med 24-timmarsövervakning, fria säkerhetsutskrifter och professionell installation. Som kund kan du vara säker på att du alltid har tillgång till högkvalitativa produkter och tillgång till de tjänster du har valt dygnet runt. Du kan enkelt hantera ditt system enkelt via Mina sidor på webben och kontrollera och hålla reda på det via Verisure App.