Upplevelsepresent

Upplevelsepresent.se väljer kvalitet i förväg av billiga arrangörer och förmedlar Sveriges bästa upplevelser. Få din erfarna rabattkod och få 10% rabatt på din beställning. Boka dina erfarenheter billigare än någon annan med våra kampanjkoder och rabatter. Spara upp till 25% vid ditt köp.

Sortimentet är fyllt med hundratals erfarenheter, valt med stor omsorg. Här hittar du allt från spännande flygplan (även i Sverige) till champagneprovning och vackra spa-behandlingar.

Erfaren rabattkod – 10% rabatt på alla upplevelser

Behandla dig själv eller någon annan en upplevelse och få ett minne för livet. På Erfarenheter kan du välja mellan ett stort och kvalitativt urval av aktiviteter som är perfekta för gåvor. Med en exklusiv kampanjkod får du också 10% rabatt på hela din beställning. Välj bland bland annat massage, helikopterturer, supercar racing, forsränning, safaris, teaternätter, danslektioner, chokladprovning, vinprovning och mycket mer. Spara upp till 25% när du bokar med din egen rabattkod eller använd andra tillfälliga kampanjer.

Hur gör jag med en erfaren kampanj?

1. Välj en upplevelse

2. Klicka på "KÖP" -knappen

3. Då skickas du direkt till kassan

4. Ange din kod i kampanjfältet och klicka på "ACTIVATE"

Erfarenheter för alla till låga priser genom aktuella erbjudanden

Sortimentet har erfarenheter för alla åldrar, smaker och intressen. Välj bland kategorierna Rum, Luft och luft, På hjul, Vatten, Äventyr, Kultur, Hälsa och spa, Smak, Premium, Sport och fritid, Boende, För två, Max 500, Business & Groups och presentkort. Det finns något för alla! Om du ger din erfarenhet som gåva och har svårt att välja en viss aktivitet, är det bra med ett presentkort. Dra fördel av tillfälliga specialerbjudanden på utvalda erfarenhets- eller kampanjpriser på presentkort, där du kan spara upp till 25% på ditt presentkort med ett värde av minst $ 1000.

Beräknade gåvor från ExperiencePresent.se

Erfarenhetspresentanten levererar Sveriges bästa upplevelser med ett brett utbud av spännande flyg med flygplan till champagneprovning och kryssningsturer. Här är något för alla och med en upplevelse som gåva kommer det alltid att vara rätt. Välj bland över 100 års erfarenheter och presentkort, där du som köpare väljer belopp och mottagaren väljer en upplevelse. Med kategorier som Max 500 kr och Premium finns det erfarenhetspresentationer för alla plånböcker. Om du vill dela din upplevelse med någon när du är kär, finns det trevliga parupplevelser, och för vännerna, brudduschen, svängparet eller gruppen finns det roliga och äventyrliga gruppupplevelser.