Unionen

Med en unions rabattkod får du de första 3 månaderna gratis (spara upp till 675 SEK beroende på avtalet) om inkomstförsäkring. Få även andra bra erbjudanden, kampanjer och avgifter till rabatt på din union på Union. Få råd, kassa och enorma medlemsförmåner från unionen, inklusive rabatter på resor från DTF-resor, gynnsamma banktjänster hos SEB, fria kryssningar inom Östersjöområdet, prisvärda hemförsäkringspriser och mycket mer när du går med i unionen! Dra nytta av bra erbjudanden, rabatter och kampanjer med dina medlemsförmåner i unionen. Kolla in Rabattrea.se innan du registrerar dig som medlem i Union Union, att delta i kampanjer, rabatter och medlemsregistreringserbjudanden.

Unionens rabattkod – 3 månader utan kostnad upp till $ 675 rabatt

Gå med i unionen och få de första 3 månaderna gratis (spara upp till 675 kr). Unionen är Sveriges största privata branschorganisation som fokuserar på framgång, säkerhet och trivsel för dig som medlem. Få stora medlemsförmåner som rabatter, erbjudanden och erbjudanden på resor, hemförsäkring och mycket mer i medlemskapet i unionen. Just nu får du de 3 första månaderna utan extra kostnad när du blir medlem i unionen och spara upp till totalt 675 kr.

Unions bästa inkomstförsäkring, upp till 80% av lönen

Unionen är Sveriges största fackförbund inom privatbranschen och syftar till studenter, ungdomar i arbetslivet, valda representanter, chefer, ingenjörer, projektledare, egenföretagare eller anställda inom IT-branschen. Unionen har en vision att skapa trygghet, glädje och framgång i arbetslivet.
Nu ingår ännu mer kraftfull inkomstförsäkring i medlemskapet. Facket höjer taket till 60 000 kronor, så att fler kan få upp till 80 procent av lönen mellan arbetena och lyckas inte få 11 000 kronor från kassan.

Unionsstudent – 100 kronor för fullständig studietid

Började precis studera? Eller närmar du dig slutet av dina studier? Oavsett vad är ett medlemskap i Union Student en bra idé. Över hela världen stöder unionen dig med förmånliga rabatter på försäkringar och tidskrifter, vilket ger dig chansen att söka stipendier, möjlighet att delta i intressanta föreläsningar och hjälpa dig med legala muskler om det finns problem med extrajobbet.
Dessutom betalar du bara $ 100 för hela medlemskapets varaktighet. En unik rabatt på upp till 2 600 kr är endast tillgänglig för dem som går med i unionen efter att ha varit medlem i unionsstudenten.
När det är dags att gå in i arbetslivet, ger unionen dig expertkunskap om löner och villkor, hjälper dig med CV-granskning, intervjuutbildning och ett unikt nätverk av fackföreningsrepresentanter med en hög nivå på arbetsplatsutredningen.