TT-line

TT-Line är ett rederi som har bedrivit färjetjänster mellan Sverige och Tyskland sedan 1962. Från Trelleborg finns linjer Travemünde och Rostock. När du väljer TT-Line går du med ett av de mest moderna och miljövänliga fartygen i Östersjön, en kombination av sex bekväma passagerar- och båtar. När du använder en rabattkod för TT-linjen får du också ett reducerat pris på din bokning.

Förutom korsningar till Tyskland erbjuder TT-Line också shopping och hotellpaket till mycket förmånliga priser. Kontrollera alltid med oss ​​innan du bokar din resa för att få lägsta möjliga pris på din biljett. Hämta senaste kampanjekoden till TT-linjen genom att besöka någon av våra valda kampanjer.

TT-line rabattkod ger dig 555 kr rabatt på din bokning

TT-Line tar dig, familjen och bilen utan en omväg från Trelleborg till Travemünde och Rostock. Med den höga komforten ombord är du fräsch och uppdaterad när du reser på land, direkt på tyska motorvägen och framåt i Europa! Var säker på att få lägsta möjliga pris på din färjebokning när du använder en TT-linjekampanj. För närvarande sparar du upp till 555 kr på din färja när du använder en rabattkod för TT-linjen. Du sparar också tid och bränsle på att välja färjan som ett transportmedel till andra Europa.

Hur aktiverar jag min TT-kampanjkod?

1. Välj vilken destination som helst och fortsätt till bokningen
2. I nästa steg hittar du textrutan "Kampanjkod"
3. Här anger du din kod och klickar på "fortsätt"
4. Din rabattkod för TT-linjen ska nu aktiveras

Spara hundratals objekt på din bokning i reseavdelningen

Boka färjan med TT-Line och få hjälp direkt till kontinenten. Nu har du också tillgång till fler länder än tidigare. Från och med januari 2014 kan du också resa till fler destinationer i Polen med TT-Line. Från Trelleborg i södra Sverige når du Travemünde och Rostock i norra Tyskland och Świnoujście i Polen. I turnén får du tillgång till de bästa erbjudandenen där du kan spara upp till hundratals kronor på din bokning. Under din resa kan du ibland behöva koppla av under en paus. Då kan du boka ett billigt hotellrum med Expedia rabattkuponger som du hittar på Discountrea.

TT-line erbjuder snabb anslutning mellan Sverige och Östersjön

TT-line erbjuder ett miljövänligt och snabbt alternativ mellan Sverige och andra Europa via Östersjön. TT-Line förbinder de största tyska baltiska hamnarna Travemünde och Rostock, liksom Polen med Sveriges viktigaste färjehamn Trelleborg. Deras utgångspunkt är tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet. Om du inte har bokat en hyrbil kan du också använda Holiday Autos rabatter för att få dessa till extra låga priser.