Tre

Genom ett exklusivt samarbete mellan Rabattrea.se och tre.se erbjuder vi nu en rabattkod som ger dig 10% rabatt per månad på din mobilabonnemang. Nu kan du köpa den senaste mobilen till bästa pris tillsammans med ett mycket fördelaktigt abonnemang. Här hittar du ständiga rabatter, erbjudanden och erbjudanden som kommer att gynna dig som konsument när du handlar i butiken 3 online. Köp nya mobiler som Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia, Blackberry, LG och många fler till marknadens bästa priser och fördelar när du abonnerar på Tre-operatören. Så missa inte att köpa din mobil eller ny prenumeration, mobilt bredband med de senaste tre rabattkoderna.

Tre rabattkoder – 10% rabatt på abonnemang + 30% på tillbehör

Tre (3) är en ledande telekomoperatör som specialiserat sig på 3G-nätverket. De erbjuder telefoni, bredband och mobiltjänster för både privatpersoner och företag. Genom nära samarbete kan vi med stolthet erbjuda en tre rabattkod som ger våra medlemmar och besökare 10% rabatt på månaden på sina mobilabonnemang. Naturligtvis presenterar vi också andra 3 rabatter som ger upp till 30% lägre pris på tillbehör och mer. Tre är världens största 3G-operatör och verkar i länder som Sverige, Österrike, Danmark, Hongkong, Indonesien, Storbritannien och Italien. På denna butikssida presenterar vi de senaste 3 erbjudanden och erbjudanden för bästa möjliga pris på ditt köp. Om du är intresserad av en annan leverantör, kommer vi givetvis att erbjuda våra unika Tele2 rabattkoder där du får ett lägre pris!

Hur aktiverar jag min tre rabattkod?

1. Välj någon prenumeration / telefon på Tre.se och fortsätt med ditt köp.
2. Välj om du vill lägga till något tillbehör eller fortsätt till kassan.
3. Här anger du din 3 rabattkod och trycker på Verify.
4. Ditt erbjudande bör nu aktiveras och du får din Promised Three Rabatt.

Exklusiv 3 Tre rabatt i samarbete med Rabattrea

Vi på Discountrea.se har den exklusiva rabattsidan för att ha förtroendet att erbjuda exklusiva kampanjer och rabattkoder till teleoperatören Tre. Periodiskt kommer vi därför presentera en unik affär som du bara har tillgång till på denna butikssida och på våra andra unika kanaler. Se därför upp denna butikssida innan du gör ditt nästa köp på Tre. För närvarande har du tillgång till ett unikt erbjudande som ger dig 10% rabatt per månad när du prenumererar på 3Total-prenumerationen. Gäller endast nya kunder och endast online på tre.se samt nytecknade röstabonnemang vid inköp av paket per telefon. Bindningstiden är 24 månader. Du får också gratis aktivering vid ditt köp (värde 249 kr). Att använda en tre rabattkod är ett bra sätt att få mer pengar till ditt vardag. För dem som letar efter fler alternativ för rabatterade prenumerationer erbjuder vi även Comviq-rabatter här på Discountrea.se.

Mobilabonnemang till pressade priser genom senaste kampanjer

För dem som vill använda telefonen fullständigt och ha kontroll över alla kostnader. Surfa i maxhastighet upp till 20 GB / månad. Alla samtal och SMS ingår i fast pris. Du får också en mobiltelefon från 0 kr / mån. 3 Surf är den perfekta mobilabonnemangen för dig som surfar mycket i din mobiltelefon. Du väljer mängden data beroende på hur mycket du surfar på månaden. Missa inte din chans att få tillgång till fler bra erbjudanden på surf & mobil för tillfället. Få upp till 10 GB surf / mån. Mobil ingår också i priset från 0 kr / mån. Förutom billiga samtalstimmar får du också gratis mobil surf i datornätet.