Trademax

Få en rabattkod för Trademax och få en rabatt på 4-10% eller $ 500 på ditt heminköp. Trademax är ett företag som har varit i branschen sedan 2008. Här hittar du allt i möbler och inredning till extra låga priser genom att avbryta mellanhanden.

Du har investerat i högkvalitativa, högkvalitativa produkter direkt från fabriken för att kunna hoppa över extrakostnader och ge ett lägre slutpris till kunden. Genom att använda en Trademax kampanjkod får du ett lägre pris på din totala orderbelopp. Handla för soffor, sängar, matgrupper, mattor, fåtöljer och mycket mer till betydligt lägre priser. Du får alltid gratis frakt vid köp vid köp på Trademax.se

Trademax rabattkod ger 500 kr eller 10% av ditt köp

Använd en Trademax rabattkod och få $ 500 eller 10% rabatt på hela utbudet av hemdekorationer för både inuti och utanför hemmet. Du får ett rabatterat pris på ditt köp av soffor, sängar, trädgårdsmöbler, tillbehör och mycket mer. Att använda en Trademax kampanjkod är ett enkelt knep för att göra dina pengar kvar längre. Missa inte att kombinera din kod med andra erbjudanden och erbjudanden för att få maximal rabatt på dina möbler. Om du letar efter designmöbler men inte vill betala fullt pris kan du istället köpa replikmöbler av hög kvalitet och få ett oslagbart pris genom vår unika VOGA rabattkod.

Hur aktiverar jag min Trademax-kampanjekod?

1. Välj från det stora utbudet av inredning och möbler på Trademax.se
2. När du är klar, klicka på kundvagnen och gå till kassan
3. Markera rutan "Kampanjkod" vid kassan för att få fram ett fält där du kan ange din kod
4. Skriv in din Trademax kampanjkod här och klicka på "Aktivera"
5. Erbjudandet har nu aktiverats och du får din Trademax rabatt

Upp till 75% av möbler för hem i försäljningsavdelningen

Besök försäljningsavdelningen på Trademax, där du får extra bra rabatter på det utgående sortimentet. Få upp till 75% av de flesta utvalda objekt som stolar, mediatabeller, lampor, matbord och mycket mer. Självklart får du samma säkerhet när du handlar från fynden som i andra produktsortiment. Ibland får du också möjlighet att använda rabattkoder som kan tillämpas på reavaror. Du får även gratis frakt på alla inköp. Letar du efter en speciell typ av säng eller madrass, kanske du inte hittar det hos Trademax. Istället kan du titta på våra Sleepo rabattkoder, vilket ger dig chansen att handla för ett större utbud av sängar till ett oslagbart pris. Vill du uppgradera ditt hem med nya dörrar eller listor eller kanske helt renovera varje rum eller uteplats, rekommenderar vi starkt att du använder rabatter för Skånska Byggvaror.

Handla hem dekorativa objekt till grossistpriser på Trademax

Få tillgång till ett överkomligt utbud av möbler för både inomhus och utomhusbruk. Visionen är att ge kunderna ett brett sortiment av inredningsdetaljer med hög kvalitet och till låga priser. Här hittar du främst trädgårdsmöbler och utemöbler av hög kvalitet. Trademax köper heminredning direkt från tillverkaren, vilket innebär att de kan skära av förmedlarna. Självklart får du din beställning utan extra kostnad. För dem som söker ett annat sortiment av inredning, erbjuder vi även rabattkoder till Denny's Home på Discountrea.