Tidningskungen

Få en tidningskupongkod här på Discountrea.co.uk och få gratis priser värda $ 165! Tidningen är webbplatsen för dem som gillar att läsa tidningar. Här kan du köpa alla dina favoritmagasiner till rabatterade priser och spara upp till 90%. Från tid till annan slår avisen kupongkoder som ger speciella erbjudanden eller generösa priser när du handlar med dem. Att köpa en ny tidning i butiken är bara ett minne. Tidningen erbjuder mer än 600 svenska och internationella tidningar, vilket ger ett brett sortiment som passar alla läsare. De släpper naturligtvis kampanjer eller rabattkoder till sina kunder som driver priser och ibland även med en gåva.

Tidskupongrabattkod ger upp till 93% rabatt eller premie vid köp

Det är naturligtvis underbart att läsa om vad du tycker om och ännu roligare när det blir ett extra bra pris eller gåva på köpet med sin favoritmagasin. Här hittar du rabattkoder som ger dig möjlighet att få rabatt på din beställning och till och med priser. För dem som vill ha utvalda priser, finns det också möjlighet till en smink eller en exklusiv läder plånbok. Beställ eventuell tidningsabonnemang och gå sedan till kassan där du fyller i rabattkod för rabattkuponger du väljer, beroende på vad du är intresserad av. Du får nu en gratis premie på din nya tidningsabonnemang. Denna kampanj är endast tillgänglig på Discountrea.se! Om du förmodligen inte hittar tidningen du letar efter, kan du också titta på tidningar. Det finns ett stort urval av liknande tidningar. En annan kampanj som kan användas för din smak är en gratis provkampanj där du kan höra en ljudbok gratis i 15 dagar. Allt du behöver göra är att ladda ner en Storytel rabattkod för att dra nytta av erbjudandet. Nu kan du också lyssna på dina favoritmagasiner / böcker.

Hur aktiverar jag min rabattkod för tidskupong?

1. Välj en tidningstidning på Tidningskungen.se
2. När du är klar klickar du på "Fortsätt till kassan"
3. Klicka på textrutan under "Ange någon rabattkod"
4. Här skriver du in, anger din tidskod och klickar på "OK"
5. Erbjudandet har nu aktiverats och du får rabatt på din tidning

Det bästa nätverket av tidningar och tidningar

Tidningskungarna erbjuder tusentals svenska och internationella tidningar till lägsta priser i nätverket. Deras affärsidé är att erbjuda sina besökare så billiga prenumerationer som möjligt på alla tidningar. Genom att samla alla prenumerationskampanjer på ett ställe får du en bra översikt och jämför olika tidningar och deras prissättning. Alla tidningsabonnemang som erbjuds på Tidningskungen.se är endast tillgängliga under en viss tid. Efter ett visst antal tidskrifter slutar kampanjen och ersätts med en ny. Här hittar du ett oerhört rikt utbud av tidningar och tidskrifter. och kan välja fritt bland hundratals olika. Priset kommer alltid att vara extraordinärt när du beställer direkt från förlaget, så att du undviker onödiga mellanhänder. Eftersom det finns mycket konkurrens mellan utgivare får du ett pressat pris på din tidningsabonnemang som kund. Är du mer intresserad av böcker, kolla våra Bokus rabatter eller kanske våra rabattkoder från Adlibris för att få bästa pris på böckerna.

Beställ ett tidningsabonnemang med rabattkod få ett pris på 510 kr

När du köper en valfri prenumeration från tidningen får du ett presentkort för ett värde upp till 510 kr. För att aktivera detta erbjudande kan du beställa någon prenumeration och ange vår rabattkupongkod för tidningen vid kassan i samband med inköpet. I din orderbekräftelse får du då ett presentkort där du kan välja en extra prenumeration i ett urval av 25 titlar.

Billiga priser på toppsäljande tidskriftsabonnemang

Svårt att bestämma? I tidningen får du ett enkelt gränssnitt mellan olika toppsäljare, beroende på vilka andra kunder som handlas mest under en viss tid. Du kan också filtrera efter land, pris eller betyg. Bland de stora säljarna som erbjuds till anmärkningsvärt rabatterade priser hittar du till exempel Dagens Nyheter, Sydsvenskan, Runners World, Äkta Mat, Svenska Dagbladet, Illustrerad Vetenskap, Council & Rön och många fler.