Tidningsbutiken

Tidningsbutiken.se är marknadsledande inom abonnementsmäklare och har över 10 000 svenska och utländska tidningar inom sitt sortiment. Tidningsaffären är en mycket stark marknadsmotståndare som erbjuder kunderna billigare priser och ett bredare utbud. När du använder en rabattkod för tidningspapper får du upp till 80% av ditt köp. Tidningsbutiken.se säljer endast tidsbegränsade prenumerationer, vilket innebär att prenumerationen avslutas automatiskt efter att kunden har fått antalet beställda nummer. Nu behöver du inte spendera hela plånboken för att ge dig en prenumeration på din favoritmagasin, och glöm alla kompulsioner för automatisk prenumeration efter dina tidskriftsinköp. Prenumerationen avslutas automatiskt efter att du har fått dina tidningar.

Rabattkupongkoden ger dig upp till 80% rabatt

I tidningen kan du välja bland ett brett utbud av tidningar och tidskrifter i Sverige. Till exempel får du tillgång till över hundratals olika kulturer till rabatterade priser. Vi kommer att meddela de senaste tillgängliga kupongkoderna och erbjudanden på denna sida, vilket innebär att du alltid får lägsta möjliga pris för ditt köp. För de som föredrar att ha kurslitteratur och pocketböcker, erbjuder vi även rabattkoder för Bokus som ger dig 5-7% rabatt på ditt köp.

Hur använder jag min rabatt för magasinbutiken?

1. Välj en kampanj och klicka på magasinet härifrån
2. Lägg till den obligatoriska prenumerationen på kundvagnen
3. Fortsätt till kassan där du anger din rabattkod
4. Du har nu aktiverat din kod och fått din rabatt

Upp till 80% rabatt på tidningsabonnemang

Välj bland det stora utbudet av tidningar och tidskrifter i Sverige. På tidningen får du tillgång till alla prenumerationserbjudanden från hundratals tidningar på ett och samma ställe. Det är därför lättare att jämföra olika tidningar och deras prissättning när de är på ett ställe. Alla tidningar beställda av tidningsaffären är tidsbestämda. Det innebär att din prenumeration automatiskt avslutas omedelbart efter det sista numret du beställt. Prova våra Adlibris-rabatter och få upp till 70% rabatt på en stor inventering av böcker och tidskrifter online.

Handla billiga prenumerationer på tidningsaffären

På Tidningsbutiken.se kan du beställa abonnemang på tusentals svenska och internationella tidningar. Kortfattat fungerar konceptet så att de samlar in alla tidskrifts abonnemangserbjudanden på ett ställe, vilket gör det enklare att jämföra tidningarna och deras prissättning när de har en tydlig bild av en plats. För de som vill se ett lite annorlunda utbud av tidskrifter och abonnemang erbjuder vi rabattkoder till tidningsklubben här på Discountrea.se.