Telenor

Telenor fokuserar på kommunikation och har ambitionen att föra fram kommunikationen i samhället till låga priser. De säljer mobiler med tillhörande prenumerationer eller förbetalda kort, mobilt bredband och fast telefoni. Få en Telenors rabattkod och spara pengar på telefoni och surf.

På den här sidan kommer vi att göra allt för att presentera de senaste erbjudanden och kampanjkoder till Telenor.se. Spara pengar på ditt köp genom att använda våra många rabatter.

Telenors rabattkod hjälper dig att spara pengar på dina samtal och surf

Här på Discountrea.se strävar vi alltid efter att vara vanliga när en rabattkod för Telenor är tillgänglig. När du använder dessa erbjudanden sparar våra medlemmar upp till hundratals dollar på sina inköp, oavsett om de letar efter telefoni, bredband eller annat. Telenor samarbetar med telekomleverantörer som ger dem objektiv vägledning samt information till kunder inom telekom och internet. För de som föredrar ett lågt pris före större flexibilitet och täckning erbjuder vi också rabattkoder för Comviq.

Hur använder jag denna Telenor-kampanjekod?

1. Välj mellan telefoner och andra produkter
2. Välj kundvagnen och gå till kassan
3. Klicka på textrutan bredvid ”Möjlig kampanjkod”
4. Ange din rabattkod och klicka på ”Fortsätt”
5. Erbjudandet har nu aktiverats

Få lägre priser på Nordens bästa utbud av telefoni, TV och bredband

Telenor är ett av världens största telekomföretag med hundratusentals abonnemang och över 32 000 anställda. I butiken kan du spara upp till hundratals kronor på flera bra erbjudanden på mobiltelefoner och surfing. För närvarande erbjuder de mobiler till riktigt bra priser. Ta reda på alla kampanjer och spara pengar när du köper mobiler och abonnemang. Ta chansen och handla fritt i sina fynd till rabatterade priser! För de som letar efter billiga mobiltillbehör och förbetalda kort erbjuder vi flera rabatter på Discountrea.

Välj Sveriges mest flexibla operatör

Telenor är teleoperatören som hjälper människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus hjälper de både privatpersoner och företag att få tillgång till kvalitativa kommunikationstjänster som mobiltelefoni, fast telefoni och bredband. De tillhör en internationell grupp som levererar kommunikationstjänster över hela världen. De arbetar främst med telefoni, data och media. De är inblandade i över 11 länder i Norden, Europa och Asien.