Tailor Store

Skräddarsydda skjortor, dräkter och andra kläder med dina mått och mönster. När du använder en rabattkod för Skräddarsy, får du upp till 200 kr eller 50% av ditt köp. När du köper en skräddarsydd Skräddare, gör du alltid ett utmärkt val. Med Tailor Store får du:

  • Garanterad perfekt passform på din tröja eller skjorta
  • Högsta kvalitet på tyger och material
  • Skräddarsydda skjortor för ultimat självkänsla

När du köper en skräddarsydd skjorta från Tailor Store, kan du vara säker på att alltid få den bästa upplevelsen – hela vägen från beställning till leverans. Vi använder den senaste tekniken för att visualisera din tröja så att du kan vara säker på ditt köp. I sitt eget bruk arbetar hundratals skickliga hantverkare med otrolig känsla av kvalitet och detalj för att göra din skräddarsydda skjorta en unik och fantastisk produkt – sys bara för dig

Skräddarsydda Rabattkod ger 50% rabatt på skräddarsydda kläder

Alla kläder sys enligt dina mätningar med din egen design. Här kan du krydda med dina egna alternativ och kontrast enligt din egen stil och smak. Från tid till annan lanserar Tailor Store kampanjkoder och belöningar, vilket ger besökarna ytterligare skäl att köpa sina skräddarsydda kläder online. För närvarande, som ny kund, får du också 50% rabatt på ditt första köp. Med en Rabattkod Rabattkod får du ett jämnt lägre pris på skräddarsydda kläder med en passform som du aldrig kunde ha tidigare med 100% kvalitets bomull. På Topman har du för tillfället möjlighet att spara upp till 20% vid ditt köp. Här får du tillgång till elegant mode utan att behöva spendera hela plånboken på ditt köp.

 

Lägre pris på tröjor med Tailorstores rabatter och kampanjer

Skräddarsydda butiken är det självklara valet för dem som vill skräddarsy din egen skjorta, med högkvalitativa tyger och detaljer – till ett bra pris. Nu får du hjälp med att spara upp till 50% vid ditt köp – för nya kunder. För dem som letar efter en bra present, fungerar ett presentkort också som en perfekt gåva. Din vän får då möjlighet att anpassa sin skjorta efter egna önskemål och behov. Att kunna handla högkvalitativa skräddarsydda kläder till rabatterade priser ger dig ytterligare skäl att välja just Tailorstore.com. För dem som behöver sneakers för din klädsel, rekommenderar vi att du använder Deichmann rabattkoder som ger dig 10% extra rabatt på alla inköp.

Skräddarsydda tröjor, kort och chinos till de bästa priserna

Skräddaren var på den svenska marknaden i början av året för att erbjuda skräddarsydda skjortor i hög kvalitet till extra låga priser. Oavsett om du letar efter moderna tyger eller en mer klassisk stil, har de något att erbjuda dig. Förutom anpassade tröjor kan du också designa egna pikétröjor, chinos, shorts och underkläder.