STS Alpresor

Få en STS Alpresor rabattkod och få en rabatt på $ 500 på utvalda skidresor för 2014. STS Alpresor är den största researrangören i Alperna. Deras framgångsfilosofi är enkel; de lägger alltid till något extra, de ger sina gäster mer för respondenterna. Upptäck nätverkets största utbud av skidresor till Alperna.

Här på Discountrea hittar du alltid de senaste rabattkoderna och erbjudanden för din bokning. Dessa uppdateras regelbundet och du hittar alltid de senaste erbjudanden från STS Alpresor tack vare vårt samarbete.

Få STS Alpresor rabattkod och spara $ 500 på din skidresa

Just nu hittar du flera kampanjer med galen låga priser på STS Alpresor. Förutom de redan billiga skidresorna kan du också hämta en STS Alpresor rabattkod som ger dig 500kr extra rabatt på din bokning. Rabatten gäller alla resor på STS Alpresor. Ange rabattkoden vid kassan och få 500kr rabatt på din bokning. Du hittar många olika resealternativ och hotell med all inclusive eller utan. Detta är en tidsbegränsad kampanj, se till att du inte saknar de bästa destinationerna.

Hur använder jag en STS Alpresor rabattkod?

Genom att använda en STS Alpresor rabattkod kan du spara din vinter semester på ett smart och enkelt sätt. Du använder koden genom att skriva in den i rabattkodsfältet som finns i kassan i slutskedet av din bokning. Du kan komma åt koderna här på vår kampanjsida eller genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Upp till tusen kr lägre pris på din bokning under första kvartalet

Kampanjerna som presenteras på denna sida kommer att vara 2014 och ger dig otroligt låga priser på snöresor under nästan varje dag under första kvartalet 2014. När du bokar resmål, inkluderar flygresor, boende, frukost, middag och lyftpass . Tack vare Rabattreas samarbeten hittar du alltid de senaste rabattkoderna och kampanjerna till STS Alpresor och andra medarbetare.

STS Alpresor – Ledande på skidresor till Alperna online

STS Alpresor grundades 1976 och är Sveriges största arrangör av resor till Alperna, med nästan 50 000 passagerare om året. Som kund erbjuds du en resegaranti och en säker researrangör när du bokar din alpresa via STS Alpresor. Kolla alltid på Discountrea först för att inte missa erbjudanden och chansen att spara tusentals dollar på din resebok!