Storytel

Ladda ner en Storytel-kampanjkod och få chansen att försöka sin tjänst helt gratis i 14 dagar. Denna försöksperiod gäller för alla ljudböcker du hittar på Storytel.com. Här presenterar vi också de senaste kampanjer som de kommer fram till på deras ljudböcker och andra tillfälliga eller stående rabatter som du kan hitta. Få en tydlig översikt över hur du får flest ljudböcker för så lite pengar som möjligt via denna kampanjsida, eftersom vi presenterar alla Storytel-rabatter på.

Storytels mål är att kunna erbjuda och leverera det bredaste utbudet av ljudböcker som kan levereras till kunden på ett billigt, snabbt och bekvämt sätt. Genom att använda en Storytel rabattkod får du rabatterade priser på över 1500 titlar i lager, med en stor andel av bästsäljare av flera kända författare.

Storytel PR-kod – Försök kampanj ger dig alla ljudböcker gratis i 14 dagar

Storytel.se är drömsidan för dig som älskar ljudböcker. Här hittar du tusentals ljudböcker som direkt streamas direkt till dig via din iPhone-mobil eller annan mobil, dator, surfplatta etc. De arbetar nära alla svenska ljudutgivare och mobiloperatörer och kan därför erbjuda ett brett utbud av ljudböcker med Datatrafik fri i Sverige. Ladda ner din Storytel rabattkod här på Discountrea.com och få chansen att prova Storytel gratis i 14 dagar utan att bli ansluten. Du hittar också andra kupongkoder och kampanjer som sänker din prenumeration av ljudböcker. Å andra sidan, om du är en bokfläkt, bör du titta på våra Adlibris rabattkoder för att spara så mycket som möjligt på ditt bokköp från en av Sveriges största bokhandlare. Alla rabatter och kampanjer är givetvis tidsbegränsade så det är viktigt att vara i tur och ordning så att du inte missar det högsta reducerade priset på din beställning.

Hur använder jag min Storytel rabattkod?

1. Välj och släpp fritt bland våra valda kampanjer eller rabattkoder som finns på den här sidan.
2. När du har bestämt för en kampanjkod eller kampanj som passar dig bäst, klicka på den för att fortsätta till Storytel.
3. Beroende på kampanjen aktiveras den via länken du klickar på vår sida, eller du kommer att ange en kampanjkod vid kassan.
4. Du får nu den utlovade rabatten och vi önskar dig att lyssna på dina ljudböcker oavsett vilket erbjudande du har valt!

Nya kunder kan prova tjänsten gratis i 14 dagar utan ytterligare krav

Letar du efter ljudböcker i stället för vanliga böcker? Du har aldrig gjort det förut och vill inte betala fullt pris? Läs sedan extra extra noggrant. Storytel erbjuder en kampanj där alla nya kunder kan testa utan extra kostnad om 2 veckor. Du kommer då att kunna prova gratis i 14 dagar utan skyldighet att fortsätta med tjänsten. De flesta mobiltelefoner stöds och naturligtvis de flesta surfbrädor. Det är också möjligt att lyssna på ljudböckerna på datorn direkt i webbläsaren. För de som föredrar fysiska böcker erbjuder vi också unika Bokus rabattkoder där du hittar böcker, fickor och litteratur till oslagbara priser.

//

Upptäck Storytel, obegränsade ljudböcker på din telefon.

Storytel är en digital prenumerationstjänst som hjälper dig att lyssna på ljudböcker direkt via telefonen. Du laddar ner en app till din telefon (fungerar för alla operativsystem som iPhone, Android och Windows Phone) och startar en prenumeration. För tillfället kan du även prova gratis i 14 dagar. Därefter debiteras 169 kr för en valfri ljudbok per månad. Under testperioden kan du avsluta din prenumeration på webbplatsen själv. Erbjudandet gäller endast nya kunder. Storytel har det största urvalet av ljudböcker på nätet och nu har de flera populära nyheter inom sitt sortiment.