Stonefactory

Stonefactory Scandinavia AB är ett svenskt e-handelsföretag specialiserat på stenprodukter som marmor, marmormosaik, natursten, grundsten, kakel, kakel och granit. Få 5-10% av hela ditt köp med en Stonefactory rabattkod.

Här på kampjakt.se presenterar vi de senaste rabatterna och kampanjerna på natursten, kakel och kakel till Stonefactory.se.

Stonefactory rabattkod – 5-10% av hela sortimentet

Stonefactory levererar spännande och levande material i kakel och plattor som de noggrant utvalda från alla hörn av världen. Med en exklusiv rabattkod kan du spara upp till 10% på din beställning av plattor, kakel och landmärken. Välj bland ett brett utbud av inomhus- och utomhusprodukter för din renovering. Du hittar allt i kakel och kakel men även stenar av marmor, kalk, granit, skiffer, natursten, grundsten och mycket mer. Oavsett om du letar efter eleganta och eleganta plattor till badrummet, glödande mosaik till köket eller vackert landmärke till trädgården, har Sveriges bredaste sortiment av kakel och plattor något för alla.

Hur använder jag en rabatt på Stonefactory?

1. Välj produkter genom att klicka på "Lägg i varukorgen"

2. Klicka sedan på "Checkout"

3. Ange din kod i rabattfältet och klicka på "OK"

Outlet med upp till 70% rabatt på kakel och kakel

Köp dina högkvalitativa kakelprodukter och vokaler till låga priser på nätet och få ett lägre pris när du deltar i en kampanj eller aktuell försäljning. I turnédelen på Stonefactory hittar du utvalda produkter upp till 70% lägre pris. Utsläppen har kakel, marmor, marmor mosaik, granitplattor etc. från varumärken som Bricmate, CC Höganäs, Konradsson och Lhådös plattor vid stora prissänkningar. Finkakel och kakel för inomhus och utomhus använder upp till 70% rabatt.

Stonefactory – Sveriges största kakelaffär online

Stonefactory Scandinavia AB grundades 2010 av grundare med lång erfarenhet av handel och e-handel. Idag är butiken den största på kakel och plattor på nätet med noggrant utvalda leverantörer och fabriker som erbjuder högkvalitativt material från kvalitetsmärken. Genom att hålla försäljningen via internet kan företaget fokusera på bästa möjliga service, ta de bästa produkterna och behålla en hög standard på Sveriges bredaste sortiment av grundsten, natursten, kakel, kakel och mosaik till bra priser. Dessutom erbjuds prisgarantin på alla plattor och plattor i sortimentet. Beställningsprocessen är enkel och smidig och du får varorna levereras direkt hem till din dörr.