Staples

Staples.se är en del av koncernen med samma namn som den största i världen för att leverera kontorsmaterial. Företaget erbjuder kontorsmaterial till både privata kunder och företag. Med en unik Staples rabattkod kan du få 20% rabatt på hela din beställning. Sortimentet omfattar allt från kopipapir, kuvert, förpackning och pennor till möbler, rengöringsmedel och hygienprodukter.

Var noga med att köpa allt för ditt kontor från bläck och toner till möbler och andra rabatterade priser när du kolla in våra aktuella kampanjer och premiumkoder för häftklamrar.

Staples Rabattkod – 20% rabatt på din order för kontorsmaterial

Nu är världens största leverantör av kontorsmaterial också i Sverige. Handla dina kontorsmateriel som bläckpatroner, kopia papper, pennor, fickor, kontorsmöbler, skrivare, rengöringsmedel, hygienprodukter och mer på Staples och få upp till 20% av hela din beställning med en exklusiv rabattkod. Här får du tillgång till deras premiumkod, vilket ger dig 10-20% rabatt på hela sortimentet av kontorsprodukter. Privat som företag kan du handla billiga kontorsartiklar med våra rabatter och koder. Letar du efter billigare alternativ till tryckprodukter? Använd våra Vistaprint rabattkoder och få upp till 50% av ditt köp.

Hur aktiverar jag med min häftklubbs Premium-kod?

1. Välj produkter i kontorsmaterial och klicka på "Köp" eller "Lägg i varukorgen"
2. Klicka sedan på "Visa kundvagn"
3. Klicka sedan på den blå "Cashier" knappen längst ner i kundvagnen
4. Vid kassan hittar du fält för rabatt och premiumkoder på höger sida
5. Ange din kod och klicka på "Aktivera kod"
6. Du får nu din lovade häfta rabatt

Erbjudande och försäljning av kontorsprodukter upp till 50% rabatt

Varje dag presenteras nya unika erbjudanden på utvalda kontorsartiklar med upp till 50% lägre pris. Hitta bra kontorsmateriel som post-it-bitar, kopia papper, bläckpatroner, shredders och mycket mer till rabatterade priser genom sina tillfälliga erbjudanden eller utnyttja sin stående försäljning med utvalda kontorsprodukter upp till 50% rabatt. Det finns alltid högkvalitativa kontorsaccessoarer till kampanjpriset på Staples med sina överkomliga priser. För fler alternativ för billiga kontor gadgets, erbjuder vi också rabatter till Office-jätten.

Staples – Världens största leverantör av kontorsmateriel

Staples grundades 1986 i Boston, USA och är idag världens största leverantör av kontorsmateriel. Nu är företaget också i Sverige med försäljning av kontorsmaterial till låga priser på nätet. Företaget erbjuder ett brett utbud av kontorsmaterial i papper, arkivering, brevpapper, post / frakt, städning, hygien, engångsartiklar, kaffe / te, möbler, whiteboards, skol / hobby, kalendrar / planering och bokföring. Här är alla produkter för kontor, privata som företag. På inkClub har du för närvarande tillgång till nätets lägsta priser på kontorsmaterial i form av bläckpatroner och toner. Oavsett om du handlar på ditt hemkontor eller företagskontor, finns det kontorsmaterial för alla behov. Handla överkomliga märkesvaror till kontoret online på Staples.se och delta i 30 dagar med öppet köp och fri retur.