SONY

Sony är tillverkare av teknikprodukter med intresse för innovation, teknik och tjänster. Sony fokuserar på produkter som berör dig som kund. De erbjuder produkter inom telefoni, tv och hemmabiosystem, fotografering och spel. Här hittar du också många tillbehör till dina Sony-produkter. Du som kund kan handla online på deras hemsida eller ringa och beställa varor. Företaget erbjuder en webbutik för företag, en för studenter och en vanlig butik där privatpersoner kan handla. Sony erbjuder även suport av olika slag, bland annat för inköpta produkter eller om du behöver en reservdel till en produkt.

Hur använder jag en rabattkod?

De aktuella rabattkoderna för Sony hittar du här på hemsidan i rutan ”aktuella erbjudanden”. För att använda en rabattkod så klickar du bara på knappen ”visa kod”. Koden skriver du sedan in i kassan när du ska betala för ditt köp, i rutan för presentkort och kampanjkoder. Sedan trycker du bara på knappen ”Använd presentkort” så registreras koden.

Kampanjer och erbjudanden

Sony erbjuder rabattkoder som du kan använda när du handlar för att spara pengar på ditt köp. Rabattkoderna hittar du här på rabattrea.se. Om du vill bli meddelad när det kommer in nya rabattkoder så kan du registrera dig till vårt nyhetsbrev, så får du ett mail när en ny rabattkod kommer in. Sony har också en outlet på sin hemsida med utvalda produkter som säljs med upp till 50% rabatt. Här kan du göra ordentliga fynd!

Sony online

När du handlar i Sonys webbutik får du alltid gratis leverans oavsett storlek på produkterna. Du får också pengarna tillbaka om du inte är nöjd med din produkt, förutsatt att du skickar tillbaka produkten inom 30 dagar. Sony erbjuder leverans för produkter till flera länder. Om du behöver hjälp med din beställning när du handlar kan du ringa till deras kundtjänst som svarar på dina frågor.

Du kan lägga till produkter i dina favoriter på Sonys hemsida, om du vill spara intressanta produkter till senare. Om du vill lägga till en produkt som favorit så klickar du bara på hjärtat bredvid, så sparas den i dina favoriter. Favoriterna hittar du under hjärt-ikonen överst på Sonys hemsida, bredvid kundvagnen.