Solresor

Få en Solresor rabattkod och spara hundratals på din nästa bokning. Just nu får alla kunder 1500 kr rabatt på rundresor. Här på Discountrea.se presenterar vi de senaste erbjudanden och rabatter som är relevanta för Solresor. Här hittar du även nuvarande snökturer. Om det inte finns någon Solresor kampanjkod, anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Var noga med att använda en rabattkod för rabattkoder eller utnyttja ett aktuellt erbjudande för att få lägsta möjliga pris för din nästa semesterbokning.

Solresor rabattkod ger dig 1500 SEK rabatt på rundresor

Under utvalda perioder lanserar Solresor nya kampanjkoder och erbjudanden. Få £ 1500 när du bokar din nästa rundresa med Solresor, så får du rabattkoden på Solresor.se. Boka Charter, Sista Minuten, Flygstolar och Spännande All Inclusive Travel till riktigt pressade priser. Håll dina ögon också öppna för att inte förlora säsongens belöningar och sista minuten resor som någonsin och ständigt visas på webbplatsen. Om du planerar en resa i Sverige och behöver en hyrbil, kan vi begära en Hertz rabattkod som för närvarande ger dig 5% rabatt på någon hyrbil med vår exklusiva kampanjkod.

Hur aktiverar jag min Solresor.se-kampanjekod?

1. Välj önskad resa på hemsidan längst upp till vänster
2. Ange din kod under fältet "PR-kod".
3. Klicka sedan på "sök"
4. Vald resa visas samtidigt som du får rabatten

Sista-minuten-erbjudanden på Sunbeds

Förutom alla koder och kampanjer erbjuder Rabattrea.se sina medlemmar och besökare en exklusiv rundtur i utvalda reseguider på Solresor.se. Genom Discountrea hittar du alla nya erbjudanden och kampanjer. En smart tips är att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att alltid hålla koll på månadens bästa kampanjer. Om du vill hitta trevliga badkläder, accessoarer och strandväskor för din nästa resa rekommenderar vi en rabattkod för La Redoute som för närvarande ger dig 40% extra rabatt på hela REA och utloppsområdet. Detta är ett perfekt tillfälle att hitta alla nödvändigheter för resan till den heta destinationen.

Billiga charterflyg, flygbiljetter och hotell

Solresor är Sveriges fjärde största charter arrangör och grundades 1989. Den första säsongen erbjöds endast resor till Gran Canaria, men nu erbjuder de resor till mer än 20 olika destinationer. Dra nytta av månadens hetaste erbjudanden som är säsongsbetonade. Till exempel får du hetaste rabatter på resor till Medelhavet under sommaren, medan du har tillgång till Solresor rabattkoder som ger dig ett lägre pris för din resa under vintersäsongen. Välj från nya destinationer som uppdateras dagligen.