Soffadirekt

Soffadirekt säljer sängar och soffor online för lägsta pris. De har ett brett utbud av soffor i olika modeller som klassiska soffor, bäddsoffor, bäddsoffor och hörn soffor med mera, samt sängar och andra inredning som soffbord, kuddar, möbler etc. Med en Soffadirect rabattkod får du en rabatt på 200 € på din beställning av möbler. Företaget tillverkar sina möbler själv, vilket sedan erbjuds till försäljning. Detta säkerställer att produktkvaliteten är av hög standard och du som kund vet exakt var dina möbler kommer med tillverkare och återförsäljare under samma namn. Dessutom handlar du alltid dina möbler till betydligt lägre priser på nätet än i fysiska möbelaffärer.

Soffadirect rabattkod – 200 kr rabatt när man köper möbler för 2500 kr

Handla dina möbler online på Soffadirekt.se och utnyttja marknadens bästa priser för högkvalitativa soffor och sängar. Om du köper möbler för $ 2500 eller mer kan du få en $ 200 rabatt på hela ordern med en unik rabattkod som du samlar här. Här har du den unika möjligheten att köpa möbler från återförsäljare och tillverkare i ett företag, vilket innebär att dina möbler kommer direkt från fabriken, hem till dig. Dra nytta av våra rabatter och koder för att få ytterligare reducerade priser på redan billiga möbler av hög kvalitet. Dessutom får du alltid gratis hemkörning från Soffadirect. Det blir inte bättre än det!

Hur använder jag min rabattkod på Soffadirect?

1. Välj möbler

2. Klicka på den stora blå knappen "Köp direkt"

3. Klicka sedan på den blå knappen "Gå till kassan" längst upp till höger

4. I botten av kundvagnen bredvid orderbeloppet hittar du rabattkodsfält

5. Ange din kod och klicka på "Använd"

Kvalitetsmöbler med upp till 70% lägre pris än fysiska möbelaffärer

Soffadirekt.se är ett företag med ett modernt & vinnande koncept som tillverkare, designer och återförsäljare – allt i ett. Genom att kringgå dyra mellanhänder och onödiga utgifter kan företaget hålla en låg prisnivå på sina produkter utan att kompromissa med kvaliteten. Soffadirekt har upp till 70% lägre pris på sina soffor och sängar än fysiska möbelaffärer. Företaget producerar, säljer och levererar sina möbler, från fabriken direkt till dig, utan extra kostnad. Dessutom har möbelbolaget ett 24-timmars öppet showroom där kunderna kan prova sofforna i sortimentet.

Soffor och möbler direkt från fabriken

Soffadirekt grundades 2010 med ambitionen att tillverka och sälja soffor och sängar med hög standard på kvalitet, design och utförande. Företaget konstruerar, producerar, säljer och levererar sina möbler direkt till dig och är unikt i sin typ av möbelaffärer över hela marknaden med detta koncept. Soffadirekt använder inte några mellanhänder, så det kan hålla priserna låga utan att kompromissa med kvaliteten. Som kund får du direkt kontakt med både återförsäljare och tillverkare av dina möbler och kan vara säker på att du har gjort ett bra, kvalitativt och prisvärt köp. Om du vill prova en soffa eller en säng innan du beställer, har Soffadirekt ett showroom som är tillgängligt 24 timmar om dygnet när det är obemannat. Sortimentet består av soffor och sängar i flera olika modeller, fåtöljer, soffbord och andra möbler som kuddar och möbelvård.