Smartbox

Smartbox är en leverantör av erfarenhetsrepresentanter och har genom åren erbjudit över tusentals erfarenheter. Få en rabattkod för Smartbox och få 10% rabatt på hela sortimentet. Välj bland ämnen som Weekend, Gastronomi, Wellness, Action och Mix med blandade upplevelser. Varje Smartbox innehåller upp till 85 olika upplevelser, vilket gör det till en flexibel present där mottagaren kan välja den mest tilltalande upplevelsen. Du som köpare väljer tema och mottagaren väljer bland olika olika upplevelser inom det valda temat, till exempel wellness.

Smartbox rabattkod ger dig 10% rabatt på alla upplevelser

Använd vår exklusiva Smartbox Rabattkod och få 10% rabatt på hela sortimentet. Smartbox är en ny typ av erfarenhetspresentant där köparen väljer ett tema och mottagaren får välja mellan olika upplevelser inom det ämne som köparen väljer. Dessa typer av erfarenhetspaket är perfekta för att presentera mottagare i alla åldrar. Välj bland kategorierna Weekend, Gastronomi, Wellness, Action och Mix där du kan hitta upplevelser som hotellboende, vinprovningar, spa dagar, lyxiga bilprov och mycket mer. Här på Discountrea.com hittar du nuvarande rabattkoder och erbjudanden som ger dig ett lågt pris på online shoppingupplevelse.

Hur använder jag min Smartbox-kampanjkod?

1. Välj tema och typ av erfarenhet
2. Klicka på "Lägg i varukorgen"
3. Klicka på knappen som visas "Se kundvagnen"
4. På höger sida av vagnen hittar du kampanjkodfält
5. Slutligen, klicka på "Bekräfta"

Stort utbud av erfarenhetspresentanter till förmånliga priser

När du köper ditt online-upplevelsepaket får du alltid lägsta möjliga pris. Här kan du också dra nytta av olika kampanjer, rabatter eller kampanjkoder för Smartbox som ger dig ett ytterligare reducerat pris på ditt köp. Du kan till exempel titta på månadens erbjudande som finns på webbutiken, där du kan utnyttja extra bra priser inom ett tema varje månad. Här hittar du upplevelser för alla åldrar och intressen! Välj mellan allt från kulinariska upplevelser till äventyrliga upplevelser eller varför inte en avkopplande upplevelse för att koppla bort det stressiga vardagen? Det finns något för alla! Kampanjerna finns här.

Smartbox erbjuder det bredaste utbudet av erfarenhetsleverantörer i Europa

Företaget grundades som Smart & Co, vilket också är bolagets juridiska namn, år 2000 av fransmannen Pierre Edouard-Stérin. Han hade visionen att skapa en erfarenhetsrepresentant anpassad till alla, med ett brett utbud av olika bra erfarenheter. Smartbox blev snabbt framgångsrik och har idag kontor i 9 europeiska länder. Målet är bland annat att eliminera den stress som kan uppstå genom att köpa den "perfekta presenten". På Smartbox väljer köparen en av 31 olika teman och mottagaren väljer erfarenhet från en bok fylld med olika upplevelser inom det valda temat, såsom inom gastronomi (chokladprovning, middagar etc.). Med Smartbox behöver du inte oroa dig för den perfekta presenten. Här, som presentatör, väljer du noggrant ett tema som du tycker kan passa presentmottagaren och mottagaren väljer upplevelsen och tar emot en gåva för livet!