Skistart

Få din SkiStar Rabattkod och få 10% rabatt på ditt köp av skidtillbehör. Från det brett utbudet hittar du allt från längdskidåkning, rullskidor, skidkläder, skidbackar och klättringsutrustning etc. Med en rabattkod får du lägre priser på hela din beställning och möjlighet till gratis frakt. Få din kupongkod idag och klicka på allt från kläder, skor, utloppssektion. sommarutbud och mycket mer. Det betalar också att anmäla sig till vårt nyhetsbrev, så du håller alltid ett öga på framtida kampanjer och rabattkoder på Skistart.

Rabattkod för skidlista ger dig 10% på hela din beställning

Få rabattkod för skidlistor och få 10% rabatt på hela ditt köp + gratis frakt på din beställning. Här hittar du allt från kläder, skidutrustning som längdskidåkning, rullskidor, skidkläder, skidbackar och allt annat du kan behöva för din nästa skidresa. Webshopen har också fått 9,65 av 10 kundpoäng som har röstat genom prisjakt. Skulle du behöva andra utomhusprodukter, kan vi nu rekommendera en rabattkod för Outnorth som ger dig 5% rabatt på hela ditt köp (gäller även REA-varor).

Hur använder jag min skidkupongkupongkod?

1. Placera önskade produkter i kundvagnen
2. Klicka på kryssrutan högst upp till höger
3. Registrera dina uppgifter
4. Fyll i din kod under fältet '' Använd kupongkod ''
5. Du får nu den utlovade rabatten

Upp till 60% av REA-sortimentet

I det stora REA-sortimentet hittar du allt från skidor, handskar, kläder, skor och mycket mer till riktigt rabatterade priser. Några av de märken du hittar är Alpina, Jenex, Haglöfs, Newline, Lillsport och många fler. Om du har tur kan du också använda en rabattkod med den befintliga resan. Var noga med att hålla ögonen öppna för att inte missa alla populära turer som Skistart kommer ut med. Är du trött på vintern och istället letar efter nya sommarkläder kan vi nu rekommendera en Nelly rabatt som ger dig upp till 70% rabatt på fina sommarkläder och skor.

Upp till 60% av REA-sortimentet

Skistart har erfarenhet av online shopping och kundkontakt, vilket gör dem till ett självklart val för dem som vill köpa långsiktig utrustning.
Förutom att leverera över hela världen, med en huvudmarknad i Sverige och Norden, har vi dem i Älvdalen, 4 miles norr om Vasaloppsstaden Mora.
Nätbutiken hjälper dig att välja rätt om det är längdskidåkning, rullskidor, skidor, stavar, bindningar, stövlar eller rullskidor. Du erbjuds ett brett utbud av klättring, kosttillskott, strålkastare, längdskridskor, löpning, tält, sovsäckar, sovsäckar etc. Du har alltid 90 dagar: Öppet köp, uttag, byte och en unik nöjd kundgaranti! Något som ingen annan erbjuder. Dessutom har du alltid fri frakt på hela ditt köp.