SJ

SJ är ett svenskt järnvägsbolag för passagerartjänster som ägs av staten. Tågbolaget har 800 tågavgångar som går till mer än 160 stationer dagligen. Företaget driver höghastighetståg, Intercity-tåg och regionala tåg. Företaget har också flera dotterbolag som driver natttåg och pendeltåg. Få 20% rabatt på din tågresa när du köper din biljett online och använd en SJ rabattkod.

SJ erbjuder alltid gynnsamma erbjudanden för ungdomar, studenter, seniorer, familjeturer, gruppresor och affärsresor.

SJ rabattkod ger 20% rabatt på tågresor

Gör din resa effektiv och miljövänlig med SJ-tåg och spara pengar med våra rabattkoder när du köper din biljett online. Med 800 tågavgångar dagligen till mer än 160 stationer runt Sverige är rese möjligheter många och stora. Använd en exklusiv kampanjkod för online biljettköp och sänk priset upp till 20% eller mer på din tågresa. Resa effektivt, miljömässigt och billigt med SJ när du utnyttjar våra rabatter och kampanjer.

Hur använder jag en SJ-kampanjkod?

1. På startsidan anger du resan och destinationen för din tågresa

2. Fyll i reseinformationen

3. Nedan finns fält för kod

4. Fyll i din kampanjkod och klicka på "Fortsätt"

Resa billigt med SJ-tåg genom aktuella erbjudanden

Med SJ kan du resa billigt med tåg genom sina fördelaktiga rabatter för studenter, ungdomar, seniorer etc. Under kategorin "Erbjudanden" på webbplatsen listas både nuvarande och aktuella erbjudanden. Som medlem i kundklubben SJ Prio kan du alltid njuta av ytterligare erbjudanden och fördelar. Studenter och ungdomar upp till 26 år får 20% rabatt på tågresor. Seniorer som är medlemmar i SJ Prio får alltid 10% rabatt på alla tågresor, 15% rabatt på InterRail-kort och 75% rabatt på första gruppresor. Familjer kan också njuta av exklusiva familjeerbjudanden.

SJ – Tåg i Sverige

SJ AB är ett svenskt järnvägsbolag som ägs av 100% av den svenska staten, med uppgift att bedriva lönsam persontrafik. Omkring 100 000 kunder reser dagligen till 160 stationer över hela Sverige. Affärsidén är att effektivisera resan på ett miljövänligt sätt för Sveriges invånare. SJ har sin grund i den tidigare järnvägsmyndigheten, som grundades 1856. År 2001 bildades SJ AB genom ett bolag och den tidigare norska järnvägsmyndigheten löstes upp. Idag driver företaget tågtrafik med tåg, Intercity-tåg, regionala tåg (motorfordon, lastbilar och tåg), natttåg, pendeltåg och regionala tåg. Bolaget har flera dotterbolag som Stockholmståg, SJ Götalandståg, SJ Norrlandståg med mera.