Sembo

Sembo är en svensk researrangör som specialiserat sig på boende. Att använda en Sembo Rabattkod hjälper dig att få en ytterligare rabatt på din resa. De har inom sitt sortiment över 2000 kvalitetsstyrda hotell, semesterlägenheter och hus. Cirka hälften av sina kunder väljer att lämna sin semester och de erbjuder övernattning längs vägen och färjor och broschyrer.

På Sembo kommer kunden att ha en flexibel semester, kunna välja hur de vill leva, hur länge de vill vara borta och hur man reser. På denna kampanjsida hittar du de senaste kampanjerna. Om det för närvarande inte finns någon Sembo rabattkod tillgänglig, var god registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Sembo rabattkod ger dig ett lägre pris på din semester

Här på Discountrea.se har vi lagt samman det bästa onlinevalet av erbjudandenskoder för Sembo. Just nu har du möjlighet att boka utvalda destinationer till populära destinationer till låga priser. Här får du chansen att boka semesterbostäder, lägenheter, hotell och paketresor till ett av de bästa erbjudandena i nätverket. Sembo är idag en av Sveriges största researrangörer varje år och reser runt 130 000 kunder med dem. Här på Discountrea.se erbjuder vi rabatter till Apollo där du får ett större alternativ på rena charterresor. För flygbiljetter till pressade priser rekommenderas flygplatsen.

Hur använder jag min Sembo-erbjudande kod?

1. Välj din destination baserat på dina önskemål på webbplatsen
2. Fortsätt på din bokning
3. Klicka på textfältet under "Erbjudande kod"
4. Ange din rabattkod här och klicka på "Räkna om priset"
5. Rabatten har nu aktiverats

Boka årets semester med prisgaranti och låga priser på boende

Sembo erbjuder sina kunder en unik prisgaranti, vilket innebär att du får skillnaden om du sannolikt kommer att hitta samma boende billigare av en konkurrent. Om du bokar online, får du för närvarande lägre priser på ditt fritidshus. Du är också täckt av flera resegarantier när du bokar semesterpaket. Skulle resan t.ex. bli avbruten eller avbokad eftersom researrangören skulle vara konkurs är du skyddad och kommer att få pengarna tillbaka. Flyg och hotell kan också bokas med Lowcostholidays rabattkoder. Där sparar du för närvarande upp till 500 kr på paketresor.

Billig fritidshus med Sembo – Anpassa din egen resa

Sembo har varit på den svenska marknaden sedan 1987. De är ett dotterbolag till Stena båtens jättejakt. Inledningsvis bestod erbjudandet huvudsakligen av resor till Medelhavet, men i samband med det svenska folks reseupplevelse anpassade Sembo snabbt utbudet, som nu består av mer än 50 000 hotell och fritidshus i över 136 länder. Varje år väljer hundratusentals att boka sin semester online.