Scandlines

Få en Scandline rabattkod som ger dig upp till 300 $ rabatt på din färjebokning. Scandlines verkar på linjer baserade på svenska hamnar. Med sina 14 färjelinjer är de ett av Nordeuropas största rederier. När du använder en rabattkod får du alltid lägsta möjliga pris när du bokar färjan med Scandlines

För många semesterfirare börjar resan i Europa med Scandlines. Bland Skandinaviens populäraste produkter hittar du bland annat en dags shoppingbiljetter till Trelleborg-Sassnitz och hotell och båtpaket i samarbete med Sembo. Håll koll på de senaste Scandlines bokningskoderna och erbjudanden genom att besöka den här sidan före varje bokning.

Scandlines rabattkod upp till 300 kr rabatt på färja inom Europa

När du reser med Scandlines kan du boka en färja till Tyskland på bara 4 timmar. Här kan du välja mellan flera olika destinationer i Tyskland och få upp till 300 kronor rabatt vid bokningen. Alla städer som är tillgängliga som alternativ når motorvägen snabbt och leder ut till Europas härliga lounger. De erbjuder den snabbaste och kortaste sjöleden direkt till Tyskland från Trelleborg. För de som använder en skandinavisk reservkod kan färjan diskonteras med upp till 300 kr. Var säker på att besöka oss på Discountrea.co.uk för att få tillgång till de senaste rabattkoderna och bokningskoderna för Scandlines.

Hur använder jag min Scandlines bokningskod?

1. Välj önskad destination och fortsätt till bokningen
2. Fortsätt tills du kommer till "Exit" -steget.
3. Klicka på textrutan till höger om "Bokningskod"
4. Ange din Scandline bokningskod och fortsätt
5. Erbjudandet har nu aktiverats med din rabattkod för Scandlines.se

Upp till 50% rabatt på båtturer vid bokning av helger

Var noga med att ta en helg eller gå på en shoppingresa till Tyskland. Här kan du parkera på biltäcken och njuta av avkopplande timmar för både mat, shopping och vila. Just nu får du upp till 50% rabatt på utvalda destinationer när du bokar en båttur med Scandlines. Att boka en resa med en skandinavisk rabattkod ska vara så enkelt som möjligt, så de har mycket information om sina linjer och biljetter på Scandlines.se. Var noga med att inte missa de många rabatter som finns tillgängliga för din båttur med Scandlines. Med dessa erbjudanden kan din nästa resa vara mycket billigare. Med oss ​​har du också tillgång till TT-line rabattkoder som ger dig billigare färja.

Billiga färjor till Tyskland och Danmark med Scandlines

Scandlines är ett av Europas största rederier med sina 3 färjereder. Scandlines driver mellan Helsingborg till / från Helsingör, Rödby till / från Puttgarden och mellan Gedser till / från Rostock. Scandlines mål är att göra dina framsteg i Europa så snabbt och bekvämt som möjligt. Baserat på kundernas önskemål har de därför moderniserat flottan. De seglar med en ny färja varje 4 minuter i genomsnitt. De arbetar också nära med Sembo för att erbjuda dig billigare paketpriser. Använd Sembo Rabattkoder när du bokar ditt nästa resmål.