SAS

SAS är Skandinaviens största flygbolag med direktflyg till ett stort antal populära destinationer i Skandinavien, Europa, USA och Asien. Få en SAS rabattkod och få upp till 25% rabatt på biljetter till kampanjpriser. När du flyger med SAS har du många avgångar att välja mellan till varje destination, och om du är medlem av EuroBonus, tjänar du bonuspoäng. Du kan checka in online och spara tid på flygplatsen, och du kan välja din plats ombord. Dessutom kan du alltid ta med minst 20 kg bagage – allt ingår i priset, även om du bokar din biljett till ett reducerat pris.

SAS rabattkod ger upp till 25% rabatt för billigare flyg

Under utvalda perioder lanserar SAS miljoner billiga flyg till utvalda destinationer över hela världen. Du sparar upp till tusen kronor på att använda en SAS rabattkod i samband med din flygbokning. Boka online för att få extra bonusar i samband med ditt flyg. När du samlar tillräckligt med bonuspoäng får du exklusiva erbjudanden. Få upp till 25% lägre pris på din nästa resa med hjälp av en SAS rabattkod. När du har bokat ditt flyg kan du också se till att boka ett billigt hotell på Expedia med våra rabatter.

Hur aktiverar jag min rabattkod från SAS?

1. Välj eventuell flygbokning och fortsätt till beställningen tills du når slutskedet vid kassan
2. Ange din SAS rabattkod för ett ytterligare reducerat pris på din destination
3. Klistra in koden du hämtade från den här butiksidan och använd ditt erbjudande genom att klicka på "Uppdatera totalt pris"
4. Du får nu din rabatterade SAS-rabatt och ditt nya totala pris kommer att presenteras

Billiga flygbiljetter online från £ 39 med SAS rabatt

Missa inte de många kampanjer som SAS kommer ut med varje månad. Här kan du resa till alla dina favoritrutter både hemma och utomlands till betydligt lägre priser. Att boka ett flyg online är snabbt och enkelt och ger dig ett lägre totalpris på flygpriset. Under några kampanjperioder kan du boka flygbiljetter från endast 399 kr. Var noga med att utforska Europa och resten av världen till kampanjpriser. När det finns många lediga platser kvar, är de slumpmässigt prissatta till anmärkningsvärt rabatterade priser. När du är på flugan är det ibland avkopplande att läsa en tidning eller för dig med en smartphone finns det också ljudböcker. Prova vårt unika erbjudande från Storytel ljudböcker, där du kan testa tjänsten gratis i 14 dagar. Perfekt för flyg eller bussresa.

Välj Scandinavian Airlines som ditt nästa reseföretag

Scandinavian Airlines är ett flygbolag baserat i de skandinaviska länderna Danmark, Norge och Sverige. Deras huvudsakliga verksamhet består huvudsakligen av flygtrafiken inom Europa men har också flyg över hela världen. Under senare år har stora reformer gjorts i SAS, och de investerar nu mer i lågprisflyg i större kvantiteter. Fördelen med SAS är att du alltid blir generös med bagageutrymme för din resa. Glöm inte att köpa en ny resväska för din resa. För de som behöver en resväska, erbjuder vi nu 20% rabatt med vår unika Väskan.com rabattkod. Handla en ny resväska från Nordens största sortiment!