RUM21

Rum21 är en nätbutik för heminredning som säljer bland annat taklampor, golvlampor, vinglas, påslakan, tavlor och möbler. De erbjuder ett stort utbud av inredningsdetaljer, här finns något för alla smaker! Hos rabattrea.se hittar du rabattkoder och erbjudanden för Rum21. Du som kund hittar många kända varumärken, som bland annat Eva Solo, Orrefors, Kartell och Design House Stockholm. Rum21 arbetar tillsammans med flera olika ledande designvarumärken i Europa och även möbeltillverkare. Du kan också köpa presentkort för Rum21 om du vill ge bort som present, du kan köpa från 100kr upp till 5000kr.

Handla hos Rum21

Om du vill se vad som är nytt hos Rum21 finns det en egen flik för nyheter där de samlar allt nyinkommet. Om du hittar några varor som du inte köper just då kan du spara de i önskelistan, som finns överst på sidan. Då finns varorna sparade där till en annan gång. När du ska betala för ditt köp kan du välja mellan olika betalningsalternativ, så som kortbetalning och faktura. Rum21 erbjuder frakt med både DHL och Posten. Du kan välja mellan leverans till utlämningsställe eller om du vill få paketet hemskickat till dig med fraktsättet hemleverans på kvällstid.

Kampanjer

Hos Rum21 hittar du en egen sida för kampanjer, där du hittar varor till extra bra priser. Du kan välja vilka varor du vill titta på efter kategori för att lätt hitta just det du söker. Rum21 har också en del erbjudanden och rabattkoder som du kan använda när du handlar där, detta hittar du på rabattrea.se

Hur använder jag en rabattkod?

Rabattkoderna hittar du här på hemsidan i rutan ”aktuella erbjudanden” och för att använda en rabattkod så klickar du bara på ”visa kod”. Koden skriver du sedan in i kassan när du ska betala för ditt köp. Klicka på länken ”Har du rabattkod eller presentkort? Klicka här”. Sedan skriver du bara in koden i rutan som dyker upp och trycker på knappen ”uppdatera”.