Risskov

Risskov Biluthyrning erbjuder prisvärda hotellpaket för dem som reser med bilen. Här hittar du Sveriges bästa priser på hotellpaket och boende på destinationer över hela Europa. Med en Risskov rabattkod kan du spara hundratals hotellbokningar. Dessutom kan du njuta av specialerbjudanden och unika erbjudanden på utvalda hotellpaket till rabatterat pris.

Med en bilferie har du största friheten att anpassa hela resan enligt din egen resväg och önskemål på resan. Anpassa din bilresa beroende på dina intressen och önskemål om destinationer som storstad, sol och bad eller naturupplevelser. Med Risskov kan du enkelt och billigt boka ett hotellpaket som passar dig för din bilferie.

Risskov rabattkod – Spara hundratals boende

Här får du tillgång till marknadens bästa priser på hotellpaket för din semester med självhushåll samt unika annonskoder som ytterligare sänker priset. Med en bilferie får du friheten att bestämma ditt resmål, flera olika destinationer under en och samma semesterresa och mer. Kombinera din bilferie med ett prisvärt hotell i Risskov och spara hundratals boende på ditt boende med en exklusiv rabattkod som anges här. Välj från ett brett utbud av SPA, sol och bad, vandring, romantisk, vin och gourmet, familje- och stadsresor i hela Europa. Vill du boka en billig bil samtidigt? Då kan du använda våra rabattkoder för Holiday Autos som ger dig 10% rabatt på alla bokningar.

Hur använder jag en annonskod för Risskov?

1. Välj från listan över rabatter och erbjudanden och välj den som passar dig bäst

2. Klicka på länken som tar dig till Risskov bilferie

3. På startsidan hittar du annonskodsfält till vänster under listan över destinationer

4. Ange din kod i fältet och klicka på "OK" för att aktivera din rabatt

Specialerbjudanden med upp till 50% rabatt på utvalda hotell

Med tillfälliga erbjudanden kan du göra en riktig minskning av din hotellbokning. Under specialerbjudanden hittar du utvalda hotellpaket till rabatterade priser för begränsade perioder med begränsat antal platser. Dra nytta av sina nuvarande erbjudanden med kampanjpriset eller det vilda erbjudandet som erbjuds via nyhetsbrevet. Spara upp till 50% på ditt boende på hotell under bilferien med nuvarande rabatter och rabatter på Risskov. För de som föredrar billigare bokning av hotell och vandrarhem erbjuder vi flera fördelaktiga rabatter på Booking.com här på Discountrea.se.

Risskov Bilsemester har Sveriges bästa hotellpaketpriser

Risskovs bilferie startade 2010 som den svenska avdelningen för danska Risskov Bilferie, som startades 2008 av Risskov Travelpartner A / S, som bildades 1992 och idag är ett av Danmarks största resebyråer. Affärsidén är att sälja prisvärda hotellpaket till destinationer över hela Europa för dem som reser med bil. En bilferie ger dig friheten att posta din resväg enligt dina önskemål och intressen, oavsett om du vill besöka en storstad, sol och bad eller naturområden eller om du vill ha en kombination av allt. Risskov erbjuder smarta och billiga hotellpaket med olika boendealternativ, till exempel Bed & Breakfast, hotell, vandrarhem, etc. Företaget prioriterar hög service, kvalitet och gott samarbete med sina partners, vilket resulterar i hög kundtillfredsställelse.