Readly

Lätt erbjuder det nya sättet att läsa tidningar och tidskrifter – direkt på din mobil eller surfplatta. Med en och samma prenumeration kan hela familjen läsa så mycket som de gillar i varje tablett eller smartphone. Läs direkt eller ladda ner och ta din läsning. Testa den digitala läsningstjänsten gratis i en månad med en ledig rabattkod som du får från oss. Ta även del av andra exklusiva erbjudanden för nya kunder och prova den kostnadsfria tjänsten i två veckor utan något inslag. Om du vill fortsätta med din prenumeration kostar det bara 99 kr / mo för obegränsad läsning.

Readly Rabattkod – Gratis digital läsning för en månad med rabatt

Framtiden är här för alla som älskar att läsa. Läs tidningar och tidskrifter direkt i din smartphone eller surfplatta. Lätt erbjuder en smart prenumerationstjänst där du får obegränsad läsning för endast 99 USD per månad. Använd en exklusiv Readly rabattkod och få chansen att prova den digitala avläsningstjänsten direkt i tabletten GRATIS i två veckor. Välj bland ett brett utbud av tidskrifter, tidningar och tidskrifter. Läs omedelbart på din mobil eller surfplatta kostnadsfritt i 14 dagar utan bindande tid. Perfekt för alla som älskar att läsa! Om du föredrar ljudböcker och vill försöka lyssna på ljudböcker på din mobil eller surfplatta, kan du också göra det i 14 dagar via vår unika Storytel rabattkod. Det är exakt samma inställning som är fixad med en annan produkt.

Hur aktiverar jag min rabattkod på Readly.se?

Välj ett erbjudande över det som passar dig bäst och följ länken till webbplatsen. Din lägsta rabattkod aktiveras automatiskt via våra PR-länkar och du får rabatten. Du behöver ingen särskild kod utan att rabatten dras av omedelbart. Missa inte de senaste rabatterna för att få bästa möjliga pris för din läsning.

Obegränsad läsning i bordsskivan för 99 kr / mo – Första månaden gratis

Med Readly får du obegränsad läsning digitalt i bordsskivan eller mobiltelefonen. För endast 99 kronor i månaden kan du och hela familjen läsa tidningar, tidningar och tidskrifter bekvämt i bordplattan / mobilen. På en enda prenumeration kan du läsa hur mycket du vill ha. Läs direkt eller ladda ner och ta din läsning överallt. För endast $ 99 i månaden får du obegränsad läsning och du får också den första månaden gratis! Om du föredrar att läsa böcker i fysisk form borde du istället titta på våra Adlibris-rabatter, där du får ett lägre pris på din order från alla böcker.

Lätt – Läser direkt i tabletten eller mobilen

Lätt är det nya sättet att läsa tidningar och tidskrifter på tabletter och smartphones. Ambitionen är att leda digitaliseringen av förlagsbranschen och planera internationell expansion. Lätt erbjuder en prenumerationstjänst för bara 99 USD i månaden med obegränsad läsning på din surfplatta. Här kan du prenumerera på tidningar och tidskrifter. Välj bland ett brett urval av välkända tidningar, både svenska och internationella, samt tidningar. Med en och samma prenumeration har hela familjen tillgång till obegränsad digital läsning. Ladda ner din läsning och spara till offline-läge, perfekt för resor utan internetanslutning. Den perfekta servicen för dem som älskar att läsa!