Rapunzel of Sweden

Många kunder söker efter löshår, peruker och hårprodukter. Vi rekommenderar Rapunzel of Sweden eftersom de har snabb leverans, trygg betalning och bäst av allt, hög kvalitet till ett bra pris. Rapunzel är ett svenskt företag som leverar clips, äkta hår, rakt och lockigt men också löslugg, clip-in tofs och headbands. Sedan starten 2007 har närmare en halv miljon kunder i fler än 60 länder världen över haft möjligheten att hitta den perfekta lösningen för just deras hår. Rapunzel erbjuder ett stort urval av högkvalitativa hårprodukter och löshår.

Hårvård, löshår och skönhetsprodukter

Det finns saker till hårvård, styling men också även håraccessoarer och skönhetsprodukter. Rapunzel erbjuder sina kunder möjligheten att diskutera och prata om just ditt löshår och hår för att du på bästa möjliga sätt ska kunna sköta om just ditt hår. Hos Rapunzel kan man också beställa hem hårfärg och få färgkarta när man beställer hem sitt löshår.

Exklusiva rabattkoder och erbjudanden

Här på Rabattrea kan du få rabattkoder och erbjudanden till Rapunzel of Sweden. Registrera dig för Rabattreas nyhetsbrev för att erhålla exklusiva erbjudanden och rabattkoder. Genom att utnyttja våra rabattkoder garanterar vi ett billigare slutpris.

Hur använder jag rabattkoder?

Genom att klicka på knappen ”Visa kod” så öppnas en ny ruta. Kopiera eller skriv av koden och skriv in koden i Rapunzels kassa när du ska checka ut. Enkelt och billigt. Gör som många andra och ta del av Rabattreas unika erbjudanden. Du kommer inte bli besviken.

Shoppa hos Rapunzel online

Beställ ditt löshår, hårvård, hårfärg och mycket annat hos Rapunzel of Sweden. De erbjuder säkra kortbetalningar och faktueringar med hjälp av bland annat VISA, Mastercard och Klarna. Med deras snabba leveranser kommer du få hem din beställning inom bara några dagar. Genom Klarna kan du till och med delbetala ditt köp. Är du inte nöjd med ditt köp kan du givetvis returnera eller byta det.