Önskefoto

Hos Önskefoto kan du enkelt skapa personliga och roliga fotoprodukter till låga priser. Med en Önskefoto rabattkod kan du få 25% rabatt på hela din beställning. Sortimentet erbjuder foto kalendrar, fotoböcker, fotoskulpturer, canvastryck, mobilskinn, fotokort och mycket mer som du kan göra med dina bilder. Skapa en personlig present med fotoböcker och andra fotopresentationer och få ett lågt pris med våra koder och erbjudanden.

Önskad bild Rabattkod ger upp till 25% rabatt på fotoprodukter

Önskad poesi ger dig möjlighet att skapa personliga och minnesvärda presenter i form av fotoprodukter. Skapa en fotokalender, fotobok, dukskiva, plexiglas med foto, fotokort, studentpost, etc. och behåll dina minnen i vackra fotobjekt. Med en exklusiv rabattkod kan du spara upp till 25% på din beställning. Dra nytta av våra rabattkoder och kampanjer och få upp till 25% rabatt på fotoböcker, foto kalendrar, foton på duk och andra produkter med foton. För stora visitkort och liknande fotoprodukter rekommenderar vi att du använder våra rabattkoder för Optimalprint. De ger dig upp till 35% av ditt köp.

Önskefoto har upp till 25% rabatt på foto presenter

Du kan alltid delta i pågående kampanjer med prissänkningar på valda fotobjekt. Nya erbjudanden presenteras regelbundet på speciellt deras populära fotoböcker. Genom att använda dina kampanjer sparar du upp till 25% på ditt köp av fotoprodukter på nätet. Kombinera också med en kod för att få ytterligare rabatt på det redan låga priset. Håll dina minnen i en fotobok eller skapa en personlig fotopresentation till kampanjpriset.

Skapa personliga fotoprodukter

Önskefoto grundades 1975 med sitt huvudkontor i Sölvesborg och är ledande i Sverige och Norge inom produktutveckling, marknadsföring och försäljning av personliga fotoprodukter. Under 2011 förvärvades bolaget av det nederländska bolaget Albelli och ingår nu i Albelli-koncernen. På webbplatsen kan du välja mellan ett brett utbud av fotoprodukter, som fotokalendrar, fotoböcker, dukutskrifter, fotokort, mobiltelefoner och andra fotoobjekt. Online-butiken har 100% nöjda kunder, bra kundservice och enkla verktyg som alla kan använda för att skapa personliga fotoprodukter. Visionen är att bli marknadsledande i Norden för anpassade fotoprodukter.