One.com

One är ett företag som erbjuder webbhotell och domäner. De har också en egen tjänst som heter Web Editor där du enkelt skapar din egen hemsida, utan att använda någon kod alls. Här på rabattrea.se hittar du aktuella erbjudanden som du kan använda när du beställer tjänster hos One. Företaget har fått flera utmärkelser för sina tjänster, så sent om i december 2013 fick de en utmärkelse för bland annat sin prestanda, täckning och säkerhet av Netzsiegers jämförelser mellan webbhotell. One finns tillgängligt i flera länder och är till för både privatpersoner och företag.

Webbhotell

Hos One får du en komplett webbhotellslösning där du kan välja mellan 15 GB till 2 TB utrymme. Du får också fri trafik till ditt webbhotell, daglig backup, e-postsystem med webbmail och IMAP-tillgång, spamfilter och antivirus.

Du får alla verktyg som du behöver ha till en domän med tillhörande databas, hemsida och e-postkonto hos One. Du får tillgång till alla funktioner från första dagen hos One. De har anpassat sina tjänster så att du som kund inte ska behöva ha några speciella tekniska kunskaper för att lyckas bra.

Webbutrymmespaket

När du beställer ditt webbutrymmespaket får du alltid med programvaran Bix, som du kan dela filer med eller synka filer med för att inte behöva bli av med data. Du kan hämta en applikation till din iPhone eller Android för att kunna ha med dig dina filer även i telefonen. På det sättet behöver du aldrig vara utan dina filer.

Programvaran fungerar till både Mac och PC.

Domän

När du ska köpa domän kan du använda deras söktjänst för att se vilka domännamn som är lediga. Där kan du också se populära domäner, nyligen lanserade och övriga domäner. Du har givetvis möjlighet att flytta din domän till ett annat webbhotell om du skulle vilja. När du har ett eget domännamn kan du använda det till din e-post så får du en mer personlig e-postadress, som dessutom ser proffsig ut!

Support

One erbjuder chattsupport hela dygnet för att alltid kunna hjälpa dig när du behöver. Utöver det finns det många guider tillgängliga som du kan bläddra bland för att hitta hjälp eller tips om det du letar efter. Guiderna är indelade i kategorier så att du lätt hittar precis det du behöver veta mer om. Du kan också maila till deras support via ett formulär på hemsidan för att få personlig hjälp. Där kan du välja om det är supporten du vill kontakta eller om det är deras försäljning- och ekonomiavdelning.

Rabatter och erbjudanden

Hos rabattrea.se hittar du rabatter och erbjudanden för One som du kan använda för att spara lite extra pengar när du beställer tjänster. Om du vill få mail när nya rabatter inkommer för One kan du registrera dig för vårt nyhetsbrev.