MSC Cruises

MSC Cruises är en italiensk kryssningslinje som arrangerar kryssningar året runt i östra och västra Medelhavet samt säsongens kryssningar i b.la. Karibien, Atlanten, Sydamerika och andra. Men med en MSC Cruises rabattkod kan du få 10% rabatt på din kryssning. Boka en båttur i världsklass med vackert utformade och inredda kryssningsfartyg och hytter med havsutsikt samt underhållning, spännande upplevelser och avkoppling ombord på alla MSC-fartyg. Boka din kryssning online och dra nytta av exklusiva kampanjer och erbjudanden samt rabattkoder när det är tillgängligt och få chansen att spara 10% eller mer på din bokning.

MSC Cruises Rabattkod – 10% rabatt på din kryssning

MSC Cruises har en lång historia av båtturer med fartyg och idag har moderna fartyg som ger dig en fantastisk semesterupplevelse till sjöss. Här presenterar vi nuvarande rabattkoder och kampanjer som ger dig lägre priser på dina bokningar online. Spara 10% på ditt kryssningsfartyg på MSC Cruises med vår prisvärda rabattkod. Upplev sina vackert utformade kryssningsfartyg dekorerade av erfarna arkitekturer, med balkonghytter med havsutsikt, underhållning, spännande upplevelser och väntad avkoppling ombord – allt på ett och samma fartyg! Boka din båttur och njut av exklusiva rabatter för din bokning med kod eller specialerbjudanden på utvalda kryssningsturer och få ännu mer av din kryssning.

Hur gör jag med rabattkod för MSC Cruises?

1. På hemsidan hittar du bokningsformuläret

2. Välj destination, avresedatum och avresedatum och klicka på "Sök"

3. Välj en kryssningsresa genom att klicka på "Boka nu"

4. I nästa steg hittar du rabattkodsförfrågan, klicka på "Ja" för att rabattfältet ska visas

5. Ange din kod och fortsätt till bokningen via knappen "Gå till hytten".

Erbjudanden med rabatterade kryssresor

Under kategorin "Priser & Erbjudanden" hittar du en rad erbjudanden på båtturer. Välj mellan en rad boktidiga priser till sista minuten resor eller dagens bästa priser, etc. Välj en kryssning som bäst passar ditt resmål och offshore-underhållning. Dra nytta av unika kampanjpriser och erbjudanden på MSC Cruises båtturer. Ta chansen att uppleva en högkvalitativ kryssning på både stuga och stugor samt underhållning, mat och service.

MSC Cruises erbjuder kryssningar i världsklass

MSC Cruises är ett italienskt rederi som ägs av den italienska familjen Aponte, med huvudkontor i Neapel. Företaget har 45 lokalkontor runt olika delar av världen. De organiserar kryssningar året runt i Medelhavet, Karibien, norra Europa, Atlanten, Sydamerika, Nordamerika, Sydafrika och Förenade Arabemiraten. Redan 1675 finns det den första dokumentationen av Apontes familjesjöfart till och från Neapel. 1970 köpte Gianluigi Aponte ett skepp och grundade Medelhavsfartygsföretaget (MSC). Sedan dess har MSC Cargo vuxit till ett världsledande fraktföretag med över 465 fartyg. Alla fartyg är vackert designade och inredda av arkitekter med lång erfarenhet. MSC Cruises har branschens största andel av hav / visa hytter och kan erbjuda det bästa inom underhållning, upplevelser och avkoppling ombord.