Miinto

Miinto är en kollektiv av landets främsta modebutiker på nätet och samlar sålunda det senaste modet från flera butiker på ett och samma ställe. Med vår exklusiva Miinto rabattkod får du $ 100 rabatt på din order över $ 700. Här hittar du dagens mode för kvinnor och män från flera modebutiker samlade i en webbshop. Här får du chansen att köpa kläder på nätet b.la. från modebutiker som inte har egna nätbutiker och som kan vara svårare att ta tag i. I butiken hittar du utvalda kläder, skor och tillbehör upp till 70% rabatt.

Miinto rabattkod – $ 100 rabatt på hela sortimentet

Spara 100 kr på din beställning hos Miinto när du handlar för minst $ 700 och använd vår exklusiva rabattkod. Med våra unika rabattkoder och kampanjer kan du sänka ditt köp av kläder, skor och accessoarer till kvinnor, män och barn. På Miinto.se får du en unik kollektion av mode från flera modebutiker med kända och högkvalitativa modemärken som Odd Molly, Morris, Adrian Hammond, City Malene Birger, Dagmar med mera. För de som är intresserade av ytterkläder, erbjuder Johnells rabattkoder som ger dig upp till hundratals dollar lägre pris på ditt köp.

Hur gör jag med rabattkod på Miinto?

1. Välj dina modetillbehör och klicka på "Lägg i varukorgen"
2. Klicka sedan på "Gå till kassan" på höger sida
3. I rutan till höger hittar du rabattkodsfältet
4. Klistra in koden och klicka på plustecknet bredvid den
5. Din rabatt ska nu aktiveras

Kläder, skor och tillbehör upp till 70% rabatt på resan

Miinto Rea har valt ut kläder till reducerade priser för hela familjen. Välj bland damkläder, herrkläder och barnkläder från flera kända märken direkt från olika klädaffärer samlade i webshopen. Spara upp till 70% på utvalda modeartiklar som tröjor, byxor, jeans, klänningar, toppar, skjortor, skor, väskor etc. Använd också tillfälliga erbjudanden på utvalda märken eller modeprodukter. Hitta trendigt mode för män, kvinnor och barn upp till 70% lägre pris i utloppet. Mer trendiga modekläder till utloppspriser finns på Nelly.com. Spara upp till 70% genom att få tillgång till Nelly Rabattkuponger som öppnar hemliga kampanjer och kampanjer.

Mode från Sveriges bästa klädaffärer i webshopen – Miinto

Miinto grundades 2009 med affärsidén att samla mode från Sveriges bästa klädaffärer till en webshop. Företaget är en kollektiv av landets främsta modebutiker med synen på att ge den enskilda klädaffären chansen att konkurrera mot de stora modekedjorna. Många klädaffärer visas inte online och de kan nu nås via Miinto online. Webshopen samlar flera modebutikskläder med populära märken som Dyrberg Core, Hummel, NOA NOA, Hunkydory och mer. När du handlar trendigt, är det också möjligt att få tillgång till kända butiker som ASOS och flera andra här på Discountrea.