Middagsfrid

Middagsfack ger hemleverans av färdiga matlåda med recept, vilket ger kunderna tid att laga god mat av högsta kvalitet och samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar företaget för medvetenhet om klimatsmart mat och donerar regelbundet matkassar till behövande familjer. Få 300 kr från din första matlåda med rabattkod för middag rabatt. Fokus ligger på färska och ekologiska ingredienser utan tillsatser direkt levereras hemma med färdiga menyer och recept.

Rabattkort rabatt på middagsrabatt – 300 SEK rabatt på första order

Ät fräschare och bättre ingredienser som du bara lagar för god middag med pengar från middagstorkar. Få 300 kr från din första matlåda med en exklusiv rabattkod. Här kan du läsa om deras nuvarande kampanjkoder och erbjudanden som sänker priset på dina leveranser. Få hemlagade matväskor med recept och allt du behöver laga bra och trevlig middag för hela familjen och spara mycket tid på ditt köp!

Hur använder du en middag gratis kampanjkod?

1. Välj matruta bland fem olika alternativ

2. Klicka på den gröna knappen under rutan "Bli kund idag"

3. Fyll i din adress i fälten som visas på nästa sida

4. Klicka på länken för kampanjkod

5. Ange din kod i rutan som visas och klicka på "Aktivera kod"

10% rabatt på ytterligare produkter eller present med din första order

Beställ dina matlådor enkelt och billigt online med de bästa ingredienserna. Vid middagskamrar kan du välja mellan olika lådor för olika stora familjer och när du beställer får du kompletterande produkter till rabatterade priser. Dra nytta av olika kampanjer och erbjudanden med prissänkningar på ytterligare produkter till din ruta eller få en exklusiv present vid din första order. Få 10% rabatt på kompletterande produkter som fruktlåda eller frukostlåda eller få en bra present som en global kniv vid köp med din första order.

Middagsuppehåll – Sveriges första matlåda

Middagsuppehållet startades 2007 av Kicki Theander som revolutionerade den svenska livsmedelsindustrin genom att erbjuda färdiga matväskor med hemleverans direkt till dörren. Företaget blev det första i sitt slag att erbjuda leverans av matlåda direkt till dörren. Syftet var att förenkla vardagen för familjer med barn och andra hushåll med god middagsmåltid varje natt utan att behöva spendera så mycket tid och planering och inköp. Fokus ligger på högkvalitativa råvaror som är färskt, organiskt, klimatfritt och tillsatsfritt. Livsmedelskvalitet är inget som äventyras! Med middagstorkar får du välfyllda matlådor med beredda recept och menyer för att göra god och trevlig middag.