LUXi

LUXi är ett svenskt företag som säljer möbler som är konstruerade och tillverkade för att vara långa. I sortimentet hittar du soffor, stolar, bord, soffbord, möbler och mediemöbler. Deras möbler står för lyx, finess och originalitet. Gå igenom Discountrea.se för att få erbjudanden och kampanjer samt få tillgång till en LUX rabattkod. Här hittar du möbler med en kombination av modern och unik design.

LUX rabattkod – 5% rabatt på alla möbler

Om du letar efter moderna och unika möbler så har du kommit rätt. LUXi erbjuder lyxiga soffor, soffbord, stolar och bord samt mediemöbler. Få 1000 kr rabatt på någon soffa eller 5% rabatt på alla möbler med en exklusiv rabattkod som du kan komma hit. Här presenterar vi nuvarande rabattkoder och erbjudanden till Luxi.se som ger dig ett lågt pris på dina möbler online. Alla möbler är gjorda med unik design och hög kvalitet som gör ditt hem ursprungliga, snygga, moderna och unika.

Hur gör jag med rabattkod för LUXi?

1. Bläddra i det kvalitativa möbleringsområdet

2. Välj möbler genom att klicka på "Lägg till i kundvagnen"

3. Klicka sedan på "Checkout"

4. Nedanför produktbeskrivningen hittar du ett rabattfält

5. Skriv in din kod i fältet och klicka på "OK"

Erbjudanden av diskonterade möbler med 30% rabatt

Med aktuella erbjudanden hittar du utvalda möbler med prisreduktioner. Stora kvalitetsmöbler som soffor, soffbord, stolar och matbord upp till 30% rabatt i sin försäljning. Hyresavdelningen uppdateras regelbundet med nya möbler till rabatterade priser. Var noga med att köpa möbler med en känsla av lyx och originalitet och spara upp till 30% när du handlar från erbjudandenssektionen. På LUXi får du alltid en 14-dagars tillfredsställningsgaranti – om du inte älskar dina möbler får du pengarna tillbaka.

Moderna möbler i exklusiv design på LUXi.se

LUXi är ett svenskt möbelföretag grundat 2010 och har sitt lager i Eskilstuna. Med höga krav på design och produktionskvalitet, håller möblerna länge. Deras möbler står för lyx, finess och originalitet med den lilla extra. Sortimentet består av lädersoffor, soffor i vardagsrummet, tyg soffor, soffbord, stolar, bord, mediemöbler och möbler. Med LUXi möbler kan du vara säker på att du får både moderna och unika möbler av hög kvalitet som ger din heminredning en speciell känsla.