Lufthansa

Lufthansa är ett av världens ledande flygbolag och serverar mer än 410 destinationer i över 100 länder. Över 70 miljoner passagerare litar på flygbolaget varje år. De kan förvänta sig högsta kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet. Boka online med en rabattkod för Lufthansa för att få ett lägre pris på ditt flyg. Här hittar du den senaste biljetten till Lufthansa och andra kampanjpriser på olika flygningar och destinationer. Boka dina resor online med en av världens största flygbolag och få lägsta möjliga pris för din flygbiljett.

Lufthansa Rabattkod – Spara pengar på din nästa flygbokning

Med Lufthansa reser du till låga priser över hela världen. Boka flyg billigt och få ytterligare rabatt med din egen Lufthansa kupong som du kan komma hit. Här samlar vi in ​​aktuella rabattkoder och erbjudanden som minskar priset på dina flygningar. Boka dina flygbiljetter till lägsta möjliga pris, oavsett om du reser inom Europa eller långt ifrån Nordamerika eller Sydostasien. Som ett komplement till din resa kan du också boka hotell och hyrbil på deras hemsida.

Hur använder jag en kupong på Lufthansa?

1. Välj destination, datum och antal passagerare
2. Välj resa och klicka på den blå "Fortsätt" -knappen.
3. Välj valfria alternativ och klicka på "Fortsätt"
4. När du väljer betalningsmetod hittar du alternativ för kupong längst till höger på sidan
5. Klicka på "Få rabatt på din biljettpris" och ett fält kommer att visas
6. Ange din rabattkod i kupongkodfältet och klicka på "Ansök kupong"

Kampanjpriser på resor genom aktuella erbjudanden

Lufthansa erbjuder regelbundna erbjudanden på prissänkningar på utvalda resor. Boka ditt flyg billigt när du utnyttjar dina aktuella erbjudanden med kampanjpriser på utvalda flygresor. I kampanjdelen hittar du utvalda lågprisflyg till populära destinationer som Paris, Barcelona, ​​Bologna, Aberdeen, Atlanta, Peking och mer. Spara pengar på din resa med specialerbjudanden på flygbiljetter. Du kan också få exklusiva SAS rabattkoder som ger dig lägre priser på bokningar för dem som söker alternativa flygbolag.

Lufthansa – Ett av världens ledande flygbolag

Flygbolaget grundades 1926 som Deutsche Luft Hansa AG i Berlin, Tyskland och 1933 ändrades namnet till Lufthansa. Företaget har alltid varit ett globalt flygbolag och är idag ett av världens ledande flygbolag baserat i Köln, Tyskland. Lufthansa är en av de ursprungliga medlemmarna i världens största flygbolag alliance, Star Alliance Group, med ett omfattande nätverk av 28 flygbolag över hela världen. Flygbolaget är en del av Lufthansa Group, ett av världens största flygbolag med över 90 000 anställda. catering, teknisk underhåll, flygträning, frakt och passagerartrafik. På Lufthansa.com kan du boka flyg, hotell och hyrbil till destinationer över hela världen till låga priser. Du kan också utnyttja vår rabatt på ebookers för dig som föredrar att boka billigt billigt billigt billigt.