Loopia

Hos Loopia kan du köpa webbhotell, domännamn och VPS. Loopia har funnits sedan år 1999 och är ett av Sveriges största webbhotell. De har flera stora kunder men även många privatpersoner, här finns något för alla. För Loopia är det viktigt att erbjuda snabb support och bra och trygga tjänster till sina kunder. Loopia är en del av Visma.

På Loopias förstasida hittar du en bra överblick över vad som ingår i webbhotell, domännamn och VPS. Hos rabattrea.se finns aktuella erbjudanden för Loopia, för att du som kund ska kunna hitta tjänster till extra förmånliga priser.

Webbhotell

Loopia erbjuder tre olika typer av webbhotell, det du kan välja mellan är privat, företag och företag plus.

Det som skiljer de olika varianterna åt är webbutrymmet, som är 5 GB på privat och 10 GB för de båda andra. Loopia sitebuilder small ingår i alla och det gör även Tictail webbutik, blogg, hemsida, webbutik, kostnadsfri SuperSupport, ingen uppsägningstid, backup, databas och F-Secure SAFE. Även fritt antal e-postadresser ingår i samtliga webbhotell, i företag plus ingår dessutom ett Office 365-konto utan kostnad. Databasen för privat är 25 MySQL, för företag 50 MySQL och en MS SQL. Företag plus erbjuder 50 MySQL och fem MS SQL.

Domäner

Hos Loopia kan du enkelt köpa domännamn, för att hitta vilka domännamn som finns lediga kan du söka i deras söktjänst. Du kan köpa ett domännamn utan att köpa webbhotell. Gör du det så parkeras så parkeras det i ett LoopiaDomän-konto, kostnadsfritt. Om du vill kunna administrera ditt/dina domännamn kan du köpa ett LoopiaDNS-konto. Båda tjänsterna erbjuder obegränsat antal domäner.

VPS

Loopia erbjuder även VPS där 1 GB minne/RAM ingår, 20 GB hårddiskutrymme, processor med ½ kärna, 1000 GB trafik per månad, egen IP-adress, operativssytem och ingen uppsägningstid. Med VPS får du större frihet att konfigurera din server så som du vill ha den. Med de egna IP-adresserna kan du skaffa ett SSL-certifikat. Loopia tar också säkerhetskopia på din VPS varje dag och den sparas i 30 dagar.

Erbjudanden och rabatter

Hos rabattrea.se hittar du erbjudanden som du kan använda hos Loopia när du ska köpa tjänster, så sparar du en extra slant. Om du vill få mail när det kommer in nya erbjudanden och rabatter för Loopia kan du registrera dig för nyhetsbrev hos rabattrea.se så är du alltid uppdaterad.

Support

Behöver du ha hjälp eller vill ställa en fråga kan du kontakta Loopias support eller titta i deras kunskapsdatabas, där du kan få hjälp med många frågor. I kunskapsdatabasen finns förklaringar och guider som du kan ha mycket nytta av.