Live it

Få en levande rabattkod som erbjuder rabatterat pris på dina erfarenhets- eller kampanjpriser på några utvalda produkter. Lev det säljer erfarenheter i form av bevis för bevis som är förpackade och levereras i en elegant presentförpackning. Både individer och företag har möjlighet att ge vänner, familj eller anställda erfarenheter som de aldrig kommer att glömma.

Live det kommer ständigt upp med nya kampanjer och erbjudanden på attraktiva upplevelser för att hålla koll på dessa nuvarande kampanjer. Nedan presenterar vi dessa kampanjer och erbjuder även våra besökare sin exklusiva rabattkod, vilket innebär att du får en procent rabatt på din totala orderbelopp.

Lev det rabattkod – Upp till 15% rabatt på utvalda erfarenheter

En upplevelse är den perfekta presenten för alla tillfällen – födelsedagar, bröllopspresent, Alla hjärtans dag, mamma och pappas dag, studentpresenter, julklappar, etc. Ge bort en presentupplevelse eller unna dig din drömupplevelse från Live it och få 10% av ditt köp med en rabattkod som du kommer hit. Vi samlar alla aktuella kampanjer, erbjudanden och koder som sänker priset för ditt köp av en erfarenhetsleverantör. Erfarenheten kommer i form av en värdekontroll som levereras i en lyxig presentförpackning. Välj mellan allt från spa och massage till snabba äventyr på Liveit.com.

Hur gör jag för att aktivera min Live-rabatt?

1. Välj en upplevelse
2. Klicka på den röda knappen "Köp"
3. Fortsätt till kundvagnen via den röda knappen
4. Välj något. valfritt som omslag på presentförpackningen
5. Klicka sedan på "Checkout" längst ned till höger
6. Ange kontaktuppgifter, hälsningar till mottagaren och leveransmetoden
7. Under Betalningsmetoden hittar du rabattkodsfält
8. Ange din kod och klicka på "Använd"

Hundratals spännande upplevelser från endast 295 kr

I erbjudandet finns kategorier för alla intressen, välj från 100-talet av äventyr och action, spa och avkoppling, helg och övernattning, motorsport, mat och dryck, underhållning och middag, djur och natur och fritid och hobby. Live den har den perfekta presenten som ger minnen för livet. Här hittar du billiga presenter till alla, familjemedlemmar och partners som vänner och kollegor. Välj bland hundratals erfarenheter och så låga som 295 kr. Du kan också boka gruppupplevelser för ett helt företag till exempel. brud dusch eller företaget. Om du har svårt att välja din upplevelse kan du köpa ett presentkort med vilket belopp mottagaren kan välja en upplevelse. Glöm inte att shoppa kort och blommor när du letar efter den perfekta presenten. Dessa kan hittas till exempel på Interflora och Euroflorist.

Lev det – Störst i erfarenhetspresentationer

Live det grundades 2005 med försäljning av erfarenheter och är idag marknadsledande inom sin bransch i Sverige. Företaget samarbetar med landets bästa arrangörer som ger dig högsta möjliga kvalitet på dina erfarenheter. Live det har ett brett utbud av över 500 upplevelser från adrenalinfyllda fallskärmshopping till funky spa dagar och massagebehandlingar. Det finns något för alla! Ge bort den perfekta presenten med en erfarenhetspresent som blir ett uppskattat minne för livet. Erfarenheterna säljs i form av en kupong i en snygg presentkorg som levereras med bokningsinformation och bilder.