Lindex

Lindex har en stark modeposition och är en av Nordeuropas ledande modekedjor med ett brett utbud av damkläder, underkläder, barnkläder och kosmetika. Spara 30% på din beställning av mode för kvinnor, barn och nu också man med en Lindex rabattkod.

Med nya nya kampanjer och internetkoder kommer din shoppingupplevelse att bli både snällare och billigare. Dessutom kan du i Outlet-sektionen spara upp till 70% på dina fashionfynd.

Lindex Rabattkod – Spara pengar på din nästa order

Handla mode online till låga priser och släpp av butikerna. På Lindex online kan du handla hemma i lugn och ro bland de bästa och senaste på modemarknaden, särskilt för kvinnor men även barn och män. Med din egen rabattkod kan du få ett lägre pris på hela utbudet av kläder och tillbehör. Välj mellan allt från klänningar, underkläder och badkläder till bodys för barn, herrtröjor och kosmetika. Med våra internetkoder får du en unik rabatt på ditt nästa köp.

Hur använder jag en Lindex internetkod?

1. Välj produkter och klicka på "Lägg i varukorg"

2. Gå till Shoppingväska längst upp till höger och sedan "Checkout"

3. Ange din kampanjkod i fältet under produktöversikten

4. Klicka på "Registrera" för att få rabatten

Lindex utlopp har valt kläder upp till 70% rabatt

I turnén hittar du mode till extra låga priser. Du kan sortera utloppet för kvinnokläder eller barnkläder och börja shoppa bland hundratals prisreducerade kläder. Välj mellan toppar, klänningar, kjolar, tröjor, byxor, jeans, shorts, moderskapskläder eller barnkläder som jackor, regnbyxor, tröjor, t-shirts, tröjor, shorts, kjolar, jumpsuits och mer. Spara upp till 70% när du handlar från deras försäljning som ständigt fylls med nya modefavoriter för kvinnor och barn.

Lindex mode online till låga priser

Lindex startade i Alingsås 1954 och har sedan dess vuxit till en av Nordeuropas ledande modekedjor. Under de senaste åren har modebolaget expanderat snabbt internationellt och idag har 16 marknadsledningar med över 470 butiker. Affärsidén är att erbjuda inspirerande och överkomligt mode till alla kvinnor. Sortimentet är täckt av olika begrepp inom damtoalett, underkläder, barnkläder, kosmetika och nu herrmodell. Modet är skapat av Lindex designers som ständigt är uppdaterade med de senaste trenderna på modemarknaderna som kombinerar komfort, passform och kvalitet. Nu kan du handla mode enkelt, snabbt och billigt online till ännu bättre priser med våra exklusiva rabatter på nätet, internetkoder och kampanjer.