Linas matkasse

Linas Matkasse är en tjänst som hjälper dig att göra livscykeln hand i hand. De hjälper dig att handla hemleverans direkt till dörren. Varannan vecka kommer en förpackning hem till dörren, planerad i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar för cirka 4 personer. Det betyder att du inte behöver shoppa och köpa all mat du behöver för veckan, så du kan få tid för något annat. Använd din Linas Matkasse rabattkod och få en $ 250 rabatt på din första matlåda. Här kan du läsa om sina aktuella erbjudanden och kampanjer med rabatterade priser på utvalda matlåda.

Linas Matkasse rabattkod – 250 kr rabatt på första matlåda

Handla mat online enkelt, snabbt och billigt. Få planerade middagar med färdiga recept och alla ingredienser som levereras hemlagad i en matlåda varannan vecka. Registrera som kund hos LinasMatkasse.se och få 250 kr från den första rutan med rabattkod. Välj mellan sex olika lådor av anpassade och kompletterande produkter som Linas Fruktkasse och Linas Energimix och välj rätt matlåda för din familj. Dra nytta av våra rabatter och koder för att få exklusiva prissänkningar på dina lådor fyllda med färdiga middagar.

Hur använder jag rabattkod för Linas Matkasse?

1. Välj matlåda och klicka på ”Beställ idag”

2. Då skickas du till kassan

3. Ange din kod i rabatten till höger

Spara upp till 300 kr på din första beställning av alla incheckningsrutor

Linas Matkasse erbjuder alla nya kunder en kampanj på alla lådor. Välj allt från Linas Originalkasse till Linas Vegetarian Box, det finns lådor fyllda med kvalitetsingredienser och spännande recept för alla smaker. Vid ditt första köp får du upp till $ 300 rabatt med sitt försökspris som minskar priset på alla matväskor i sortimentet. Dessutom kan du njuta av ett nytt erbjudande varje dag i dagens erbjudande. Få hälsosam mat varje dag, som du enkelt förbereder med lätta men kreativa recept tillsammans med de bästa ingredienserna – utan att behöva gå utanför dörren! Linas Matkasse levereras hemma direkt till din dörr varannan vecka.

Linas Matkasse testas bäst bland matväskor på nätet

Niklas Aronsson tänkte på hur man underlättar vardagslivet för familjer med barn genom färdiga matväskor som du kommer hem utan att behöva vara i bilköer och kontantköer. Tillsammans med sin syster Lina Gebäck, en utbildad dietist, utvecklade idén till en aktivitet som syftar till att förenkla vardagen och inspirerande familjer att äta hälsosam och hälsosam mat på ett tidsbesparande sätt. Företaget är idag marknadsledande och levererar en miljon middagspartier runt om i landet, varje månad. Med Linas Matkasse får du en välfylld låda med välplanerade menyer och recept av dietisten Lina och hennes lag, direkt hem till dörren. I sortimentet finns sex olika lådor, Linas Originalkasse, Linas Barnbox, Linas Barnbox Lactose Free, Linas Inspiration Box, Linas Vegetarian Box och Linas Box för 2. Det finns också kompletterande produkter som Linas Fruktkasse och Linas Energimix. Linas Matkasse har rankats Bäst i testet på Evening Mixed!