Lantbutiken

Lantbutiken.se erbjuder produkter för bönder, hästägare, fjäderfäägare, fårägare och för dem som bor på landet! Med en Lanthandel rabattkod får du möjlighet att rabatta ditt köp. När du handlar ut av sin försäljning kan du spara mer på ditt köp. Allt från verktyg, arbetskläder och stallutrustning till äggblekningsmaskiner, elstängselartiklar och mycket mer. Här hittar du allt som bönder behöver billigt, enkelt och säkert.

Lanthandel rabattkod – Låga priser på jordbruk och djurprodukter

Nu, som jordbrukare, kan du handla enkelt, smidigt och säkert hemifrån. Lantbutiken.se har allt inom jordbruk och djurprodukter från kvalitetsmärken till låga priser. Med din egen rabattkod har du också möjlighet att rabatt hela beställningen. Välj bland ett stort antal djurtillbehör, elektriska staket, vattenutrustning, stallutrustning, matningsutrustning, maskiner och verktyg, grindar och vägstänger, kläder och skor, trämaskiner, fordonsverktyg och mycket mer. Spara pengar när du handlar med våra rabattkoder.

Hur gör jag med rabattkod på Lantbutiken.se?

1. Välj en kampanj från listan ovan och fortsätt till webbplatsen via vår länk

2. Kopiera koden som finns kvar på vår sida

3. Välj produkter i webbutiken och klicka på ”Lägg i kundvagn”

4. Klicka sedan på ”Gå till kassan” längst upp till höger på sidan

5. Ange din kod i fältet Presentkort och klicka på ”Lägg till”

Försäljning av demoprodukter med upp till 50% rabatt

Butiken har en stående försäljning som du kan hitta bland prisminskade produkter upp till halv pris. Utloppet har demostycken som ingår i sortimentet, använder produkter, produkter med mindre skador / repor, returprodukter etc. Du hittar b.la. höns höns, äggula, övervakningskameror, snökedjor och mer med upp till 50% rabatt på regelbundet pris. Landhandeln erbjuder också en ny kampanj varje månad på utvalda produkter och produktkategorier med nedsatta priser.

Lantbutiken – Allt inom jordbruk, kycklingprodukter och lantbruksutrustning

Lantbutiken Sverige AB driver webbutiken Lantbutiken.se, som lanserades 2009 med målet att erbjuda ett brett utbud av attraktiva produkter och hög kvalitet för bönder. Idag är webbshoppen en av Sveriges största online för jordbruksprodukter med fokus på produkter för höns, får, grisar, hästar, kor, boskap och andra husdjur. Sortimentet har över 5000 varor i lager med allt för dig som bor i landet. Här får du personlig service, 2 års garanti på dina produkter, 30 dagar med öppet köp och högkvalitativa produkter till bästa pris på nätet.