Kronan

Kronan är ett företag som tillverkar robusta cyklar med inspiration från det svenska försvaret i början av 1900-talet. Senare började Kronan även att tillverka barnvagnar där fokus ligger på funktion. Både cyklar och barnvagnar är certifierade med P-märkning. Hos Rabattrea hittar du rabatter och erbjudanden som du kan använda när du handlar hos Kronan. Du hittar även tillbehör till både cyklar och barnvagnar här, som cykelkorgar, skötväskor och filtar till barnvagnen. Alla Kronans produkter har ett års garanti och tre års reklamationsrätt.

Kronan cykel

Kronan tillverkar både damcyklar och herrcyklar som är riktigt tåliga. Alla cyklar kommer med en unik registreringsskylt. De tillverkar sina cyklar i Sverige för hand med högkvalitativa delar som kommer ifrån kända tillverkare. Cyklarna har handbroms och fotbroms, en stadig pakethållare, dynamodriven framlykta och batteridriven baklykta. Däcken på cyklarna är punkteringsskyddade. På Kronans hemsida hittar du flera olika tillbehör till din cykel. Kronan säljer också företagscyklar som företag kan köpa in.

Kronan barnvagn

Barnvagnar säljs i flera olika modeller, det finns bland annat duo, sulky, syskon och city för att du ska kunna välja det som passar dig och ditt/dina barn bäst. Att barnvagnarna är P-märkta innebär att de uppfyller tuffare krav än den vanliga EU-märkningen. Kronan säljer också ett stort antal tillbehör till din barnvagn. Flera av Kronans barnvagnar finns i flera olika färger som t.ex. rött, svart och blått.

Beställa från Kronan

Leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar och Kronan levererar med DHL och Posten. Du kan välja mellan hemleverans dag, hemleverans kväll och leverans till ombud. När du betalar väljer du om du vill betala med kort, Klarna faktura, Klarna konto eller direktbetalning.

Rabatter och erbjudanden

Hos rabattrea.se finns aktuella erbjudanden för Kronan som du kan använda när du handlar. Du hittar alla rabattkoder och erbjudanden i rutan ”aktuella erbjudanden”. Använder du en rabattkod klickar du på ”Visa rabattkod” och skriver sedan in koden i rutan för rabattkoder när du ska betala för ditt köp. Klicka sedan på ”Lägg till”. Om du vill ha mail när det kommer in nya rabatter och erbjudanden kan du registrera dig på rabattreas nyhetsbrev.