Knivbrev

Få dina knivar skurna till 25% lägre pris när du använder din rabattkod för Knivbrev. Få dina knivar jordade billigt och enkelt via webben idag! Knivbrev är en ny tjänst från ett av Sveriges äldsta och mest kända sliporier. Du slipar dina knivar och andra föremål så att de blir nya igen. Nu kan du alltid se till att dina knivar är skarpa i årtionden som kommer! Knivbrev.se är en prenumerationstjänst när knivar alltid bärs och alltid måste jordas om och om igen.

Knivbokskod rabattkod ger dig 20% ​​rabatt på din beställning

När du klickar på oss på kampjakt.se hittar du alltid nya kampanjkoder och erbjudanden. Just nu får du 20% rabatt på din beställning med en ny rabattkod för knivbrev. Nu kan både billiga och dyra knivar vara nya igen – oavsett hur fel eller brutna de var när du skickade in dem. Naturligtvis kan du kombinera denna rabattkod med andra erbjudanden och erbjudanden som du hittar på Knivbrev.se. När du beställer ett Knivbrev betyder det att du snabbt och säkert kommer hem allt du behöver i brevlådan. Å andra sidan, om du letar efter nya knivar, kolla in våra Designonline rabattkuponger, där du hittar ett bra utbud till rabatterade priser.

Hur använder jag min kampanjkod för knivbrev?

1. Fyll i antalet knivar / saxar som du vill slipa
2. Välj hur många gånger om året du vill få dina knivar / saxar jordade
3. Klicka på den gröna ”Gå till kassan” -knappen.
4. Ange din kampanjkod i fältet och tryck på ”Beställ hemmapp”
5. Du får nu din rabatt på Knivbokstäver enligt vad som utlovas av koden.

Få dina nyklippta knivar på bara 48 timmar

Knivbrev är det företag som gör professionell markslipning tillgänglig var du än är i Sverige och idag är Sveriges största kvarn som ger 500-700 knivar varje dag. Var försiktig och beställa ett knivbrev samtidigt som du kommer hem allt du behöver i brevlådan. Då kan du säkert och enkelt skicka dina knivar, saxar etc. och returnera dem till dig som ny. Med 40 års erfarenhet och tusentals nöjda och återkommande kunder är du garanterad att vara nöjd med dina klippknivar på Knivbrev.se.