Katshing

Katshing.se är Sveriges ledande webbutik för mobiler, abonnemang, telefoni, bredband, surfplatta och mobiltillbehör. Få upp till 20% rabatt på hela ditt sortiment med en Katshing Rabattkod som du kommer hit och delta i andra erbjudanden och erbjudanden som sänker priset. Välj mellan många olika mobiler från alla större mobil märken och mobila tillbehör som laddare, batterier, headset, skal, etc.

Katshing Rabattkod – 20% av hela sortimentet

Nu kan du köpa allt i mobiler och prenumerationer till bra priser på ett och samma ställe online. Välj bland ett brett utbud av mobiltelefoner, mobilabonnemang, mobiltillbehör, datortillbehör, surfplattor och mer från alla större märken som Apple, Samsung, Sony, Nokia, Urbanista, Marshall, Belkin och mycket mer. Handla allt i mobiltelefoner på den svenska mobiltelefonen Katshing och få upp till 20% rabatt på din order med en exklusiv rabattkod. Dra nytta av våra kampanjkoder och andra erbjudanden som ger dig ännu lägre priser på mobiltelefoner och tillbehör.

Hur gör jag med en Katshing-kampanjkod?

1. Välj objekt och klicka på ”Köp”

2. Klicka sedan på ”Checkout”, längst upp till höger

3. Klicka på alternativet för kampanjkoden som finns under betalningsbeloppet till höger om kassen

4. Ange din kod i fältet och klicka på den svarta knappen bredvid den

Erbjudanden med rabatterade priser på utvalda mobiler och mobiltillbehör

Få ännu lägre priser på dina mobilprodukter på Katshing.se genom deras nuvarande erbjudanden och erbjudanden. Nya heta erbjudanden finns på utvalda mobiltelefoner, mobil tillbehör, tabletter och abonnemang / bredband. Här hittar du b.la. fraktfria mobiltelefoner och fraktfritt mobiltillbehör. Som återkommande kund kan du också få tillgång till deras exklusiva VIP-butik med rabatter på tusentals produkter. Dessutom har de ett fynd med betydligt lägre priser på både nya och begagnade mobiltelefoner och mobila tillbehör.

Billiga mobiltelefoner och tillbehör på mobilen Katshing.se

Katshing grundades 2003 och har vuxit snabbt till Sveriges största e-butik för mobiltelefoner, abonnemang, tillbehör och tjänster. Företaget samarbetar med alla större aktörer i Sverige som Tele2, Telenor, Telia, Tre och Halebop. Sortimentet består av mobila abonnemang, smartphones, mobil tillbehör, tabletter, datortillbehör, mobilt bredband och telefoni till låga priser. Katshing har med stor fokus på kundtjänst och rådgivning till sina kunder tilldelats många prisbelönta produkter och har fått titeln Sveriges bästa e-återförsäljare i sex år i rad på den årliga mobilgatan i Stockholm.