Kaspersky

Med en Kaspersky rabattkod får du 30% rabatt på hela sortimentet av hemmaprodukter. På Kaspersky hittar du prisbelönta säkerhetsprodukter för datorer för både hem och företag. Kaspersky är en av fyra ledande distributörer av IT-säkerhetslösningar. De erbjuder sina kunder olika program som skyddar datorer och annan programvara från alla hot och virus som för närvarande finns på Internet. Dessa skyddsprogram är tillgängliga för privat bruk, för mindre och större företag samt för myndigheter. Kaspersky har flera säkerhetsapplikationer avsedda för användning på både Mac, PC, Android-telefoner och surfplattor.

Kaspersky Rabattkod – 30% rabatt på internet säkerhet

Få din Kaspersky rabattkod här på Discountrea.co.uk idag och få 30% rabatt på ditt nästa köp när du handlar från hemmaprodukten. Perfekt för dem som vill känna sig trygga online, men vill inte betala en förmögenhet som ska skyddas. På Discountrea.com hittar du alla rabattkoder, rabatter och tillgängliga erbjudanden, allt för att underlätta för dig som kund. Visionen är att du som konsument kommer att hitta rabatt på Discountrea.com som passar ditt köp, vilket sänker priset på din beställning eller utnyttjar ett erbjudande som ökar värdet på din beställning. För ett annat utbud av Internet Security, erbjuder vi även F-Secure rabattkoder här på Discountrea.se. Ta del av dessa och spara upp till 20% på ditt köp.

Hur använder jag min Kaspersky rabattkod?

1. Ange Kaspersky.com och välj en eller flera produkter från ”För hemanvändning”.
2. Välj ”Köp nu” på de artiklar du vill köpa.
3. När du är nöjd, tryck på ”Varukorg”, välj sedan ”Rabattkod”, skriv koden till rabattkoden och tryck ”Apply.”
4. Du kan nu se att rabatten dras av från priset.
5. Avsluta köpet till ett rabatterat pris!

20% rabatt när du förnyar din licens

På Kaspersky.se kan du nu få 20% rabatt när du förnyar din licens. För att få en förlängningsrabatt, fyll i din licensinformation och klicka på ”Bekräfta din licens”. Kaspersky rekommenderar starkt sina kunder att ha ett aktivt antivirusprogram. Varje dag finns det tusentals nya manipuleringsprogram som datorn måste motstå och därför behöver datorn ständigt uppdatera sitt säkerhetsprogram. Var noga med att förnya din licens 14 dagar före utgångsdatum. Du kan också prova en valfri hemprodukt i 30 dagar gratis! Om du har ett kontor kan du testa en helt funktionell demoversion av Kaspersky Small Office Security i 30 dagar. För företagare, det finns möjlighet att prova Kasperskys affärslösningar i 30 dagar med full funktionalitet. Symantec ger dig likvärdigt skydd mot din dator till ett rabatterat pris. Välj kostnadsfritt från våra rabattkoder till Symantec och spara pengar på ditt val av internet-säkerhet.

Kaspersky – IT-säkerhetslösningar för hemmabruk och företag

Kaspersky Lab är idag världens största privatägda leverantör av IT-lösningar. Koncernen är verksam i nästan 200 länder. Kasperskys tjänster och produkter skyddar över 400 miljoner användare och över 270 000 företagskunder runt om i världen. Kaspersky säljer IT-lösningar till både individer, små och stora företag, myndigheter samt statliga och kommersiella företag. De undersöker ständigt skadlig programvara och hur man bekämpar den. På så sätt kan de erbjuda de bästa säkerhetslösningarna för hot och virus som kan förstöra datorer, telefoner och surfplattor med de vanligaste operativsystemen.