Junkyard

Dra nytta av en Junkyard rabattkod och få upp till 70% rabatt på utvalda objekt! Junkyard.se är Skandinaviens största och bästa webbshop för urbant mode och erbjuder de trendigaste varumärkena sedan 2002. Här hittar du kläder, kjolar, sneakers, skateboards och longboards, hjälmar och skydd, etc. Du hittar de mest kända varumärkena på gatan från bland annat Converse, Adidas, Nike, Wesc och många fler. På Junkyard har du gratis skift och öppna inköp i 30 dagar och gratis frakt när du köper över 500 kr.

Junkyard Rabattkod – Upp till 70% rabatt på valda artiklar

På Discountrea.com hittar du det senaste inom rabatter, erbjudanden och rabattkoder. Detta är hemsidan för dem som vill köpa varor och tjänster till rabatterade priser och Discountrea gör det möjligt! Med rabattkoden får du upp till 70% rabatt på ett stort urval av Junkyard-produkter. Vilka produkter är du intresserad av, se Junkyard.com. Vi på Discountrea har visionen om att du ska ha så bra en shoppingupplevelse som möjligt och att du kommer spara pengar på dina online-inköp. Ett tips är att följa Discountrea.se på Facebook för att se till att du inte saknar rabatt för ditt nästa köp. För liknande erbjudanden på utomhuskläder rekommenderar vi också Outnorth rabattkoder som ger dig upp till 20% av ditt köp.

Hur använder jag min Junkyard rabattkod?

1. Ange junkyard.com och välj ”Rea”.
2. Tryck på ”Vårförsäljning” för att få rabatterade varor.
3. Välj ”Lägg i varukorgen” på de artiklar du vill handla.
4. När du har slutat handla väljer du att gå vidare till kassan och slutföra ditt köp.

Säsongens stora affär ger upp till 70% rabatt

Junkyard har för närvarande en omfattande försäljning av massor av varor till rabatterade priser. På försäljningen hittar du skjortor, tröjor, byxor, skor, hoodies, mössor, väskor, shorts, underkläder, skridskor, etc. Samtidigt har de också en säsongsförsäljning med en mängd ytterkläder till bra priser. Under säsongen hittar du skidbyxor, byxor, bindningar, stavar, kepsar, handskar, leggingar, byxor, tröjor, jackor, kepsar, ryggsäckar och hjälmar. Många av produkterna är tillgängliga för både barn och vuxna. De två försäljningsavdelningarna är väl värda ett besök för dem som vill hitta kläder på kanonkriset! För tillfället får du också 20% rabatt på skor när du köper ett par shorts. En annan stor sak är att du kan köpa ett kort shorts och en t-shirt för bara 499 kr (erbjudandet gäller för utvalda artiklar) och glöm inte att få gratis frakt när du köper över $ 500! Du har inte missat att vi även erbjuder Zoovillage rabattkoder som ger dig upp till 20% rabatt på hela det vanliga sortimentet.

Handla urban mode till låga priser på Junkyard

Vad som startade 2002 som en liten webbutik med skridsko tillbehör har idag vuxit till Skandinaviens bästa stadsmodeförsäljare. På Junkyard.se hittar du produkter från över 260 olika märken! De har också en fysisk butik där du kan hitta hela det stora utbudet som erbjuds i nätbutiken. Den fysiska butiken har blivit känd för sin inredning med bland annat en heltäckande vägg och ett skateboardhörn. I ett år har Junkyard också en försäljningsaffär på 600m², där du kan hitta verkliga märken från varumärken som Sweet SKTBS, Adidas, Wesc, Carhartt och Junkyards eget varumärke JUNKYARD XX-XY.