Jula

Jula är butiken för alla hem fans. Nu kan du äntligen handla dina hemfilmprodukter online. Få upp till 20% rabatt på din beställning med en rabattkod som du hittar här på vår hemsida. I sortimentet hittar du allt från verktyg och maskiner till köksmaskiner och biltillbehör. Här är något för alla hemmabio till låga priser! Få dina prylar till kampanjpriser med våra erbjudanden och rabattkoder för Jula.se.

Julrabattkoden ger upp till 20% av ditt köp

Denna webbshop har allt för hem fans och professionella. Med rabattkod kan du få 10-20% rabatt på din beställning online. Välj bland ett brett sortiment av verktyg, maskiner, konstruktion, färg, el, belysning, kläder, skydd, trädgård, fritid, bil, garage, hem och hushåll. Här hittar du allt från borrmaskiner och gräsklippare till köksmaskiner och inredningsprodukter, monterade på ett ställe. Ta en titt på våra rabattkoder och andra bra erbjudanden som ger dig speciella priser på utvalda produkter och sektioner.

Hur använder jag en julkampanj?

1. Välj produkter och klicka på ”Köp” / ”Lägg i varukorgen”

2. Gå till korgen längst upp till höger

3. Enligt dina artiklar finns ett rabattkod / kampanjkodsfält

4. Klistra in din julkampanj och klicka på ”Lägg till” för att aktivera koden

Kampanjpriser på verktyg och gadgets upp till 50% rabatt

Här presenterar vi även aktuella erbjudanden på utvalda produkter i sortimentet. Hitta dina verktyg, hushållsapparater, köksartiklar, heminredning, trädgårdsredskap, fritidsartiklar, skyddskläder, arbetskläder, byggprodukter, belysning etc. till kampanjpriser via nya rabatter på utvalda artiklar varje vecka. Spara upp till 50% på dina varor till hemmet och trädgården i julen Rea. Kombinera din fastighet med en exklusiv rabattkod och spara ytterligare 10% eller mer på din beställning.

Allt för hemmabio på Jula.se

Företaget grundades 1979 som ett postorderföretag med försäljning av träarbetare. Bolaget har sedan dess vuxit till en av landets största detaljhandelskedjor för hemmabio och professionella. Jula har ett överkomligt utbud av hemmablandare, husägare, bönder och hantverkare. Här hittar du allt från grillar och trädgårdsmaskiner till kaffebryggare och fiskpottar. Det finns något för alla hemmabio och alltid till låga priser. Med våra julkampanjer och rabatter sparar du ännu mer på dina inköp online!