Johnells

Använd en Johnell rabattkod och få upp till 50% rabatt + fri frakt på valt utbud för både män och kvinnor. Johnells säljer exklusiva kläder från ett brett sortiment av välkända varumärken som Tiger of Sweden, Barbour, Gant, Boss, Armani, Peak Performance och många fler. Köp ditt varumärkekläder online och få ett rabatterat pris när du hittar alla aktuella erbjudanden och erbjudanden för Johnells här på Discountrea.se.

Med dessa noggrant utvalda erbjudanden kan du sänka priset för att bara köpa modekläder, jackor, skor och mer från exklusiva märken. Dessutom får du alltid fri frakt och utbyte när du handlar online i nätbutiken.

Johnells rabattkod ger dig 15% rabatt på märkeskläder

På Johnells.se hittar du kläder för alla tillfällen som vanligtvis är heta. Oavsett om du letar efter kläder för möten eller för mer avslappnade tillfällen för att njuta av en hel dag. Här kan du shoppa i preppy dress kläder samt snygga kostymer för både män och kvinnor. Här på Discountrea.se presenterar vi den senaste rabattkoden som ger dig 15% rabatt och fri frakt på din beställning. I Outlets sektionen hittar du märkeskläder med upp till 50% rabatt. För de som letar efter ett något annorlunda sortiment med fokus på öppna kläder, erbjuder vi Outnorth rabattkoder som ger dig 5% extra rabatt på alla dina inköp.

Hur använder jag min Johnell rabattkod?

1. Välj utbudet av modealternativ i webbutiken
2. Markera kundvagnen och sedan ”Gå till kassan”
3. Klicka på textrutan under ”Rabattkod”
4. Här anger du din kod och klickar på ”OK”
5. Erbjudandet har nu aktiverats

Shop trendigt mode till lägre priser online. Spara 60%

I motsats till många andra modebutiker, syftar Johnells inte till att ha så breda sortiment som möjligt, men vill istället få det bästa på utvalda varumärkeskläder som de har att erbjuda. Få upp till 60% rabatt på försäljningsförsäljning som du bara hittar i nätbutiken. Här hittar du alltid en kostym som passar alla tillfällen och stilar. Bland de erbjudna varumärkena finner du till exempel Gant, Barbour, Canada Goose, Ralph Lauren och många mer kända tillverkare som tillverkar brandy-kläder år efter år. Missa inte att vi också erbjuder rabatter till Styleshop där du får tillgång till lite mer streetlike mode riktat till en något yngre publik.

Exklusiva varumärkeskläder och skor i över 120 år på Johnells

Anders Johnell startade den första Johnells affären 1893, en herrhandel i Nyköping. Idag har de blivit en omfattande kedja av kläder, skor, accessoarer och väskor för både män och kvinnor. Med 120 års erfarenhet inom branschen vet du att du har tillgång till en pålitlig webbutik med högkvalitativa varumärken. Välj från ett brett utbud av allt på mode. När du handlar i nätbutiken får du tillgång till enklare betalningar med fri frakt och gratis byte på alla beställningar. Vill du se säsongens senaste erbjudande från HM? Besök vår HM-kampanjsida och utnyttja erbjudanden som ger dig upp till 50% lägre priser.