John Wall

JohnWall.se säljer tusentals hemförbättringar från välkända varumärken. I butiken hittar du produkter i hem och fritid som köksartiklar, köksredskap, badrumstillbehör, tapeter, färg, verktyg och mer. Med en rabattkod från John Wall får du upp till 50% av ditt köp. Handla kvalitativa produkter för hem och hushåll och fritid och trädgård till överkomliga priser online.

John Wall kommer alltid ut med nya kampanjer på olika produkter och kategorier för ditt hem. Köpa prisminskade hushållsprodukter genom sina kampanjer och i ett stort försäljningsställ med utgående objekt från sortimentet med upp till 50% lägre pris.

John Wall Rabattkod – Upp till 50% rabatt på din beställning

Handla allt för hem och trädgård i en butik med mer än 150 års erfarenhet av hemförsörjningsverksamheten. På John Wall kan du köpa kvalitetshem och hushållsprodukter och spara upp till 50% på din beställning med en exklusiv rabattkod som du kan komma hit. Välj allt från hushållsapparater och trädgårdsmaskiner till el och VVS, färg & tapeter och badrumsprodukter i onlinebutiken. Få ett lågt pris på hela sortimentet med din egen John Wall rabattkod. Använd våra Tretti rabattkoder för ett brett utbud av hushållsapparater och hushållsprodukter.

Hur gör jag med en John Wall rabatt?

1. Välj dina produkter & tryck ”Köp” eller ”Lägg i varukorgen”
2. Klicka sedan på ”Checkout”, längst upp till höger
3. Längre nerför rutan hittar du fält för ”Presentkort / Rabattkod”
4. Ange din kod och klicka på den gråa ”Uppdatera” -knappen.

Erbjudanden och försäljning – Upp till 50% rabatt på utvalda produkter

Webshopen erbjuder regelbundet nya erbjudanden om prisreducerade produkter. Dra nytta av alla aktuella kampanjer på utvalda produkter och kategorier, eller ta reda på deras stora försäljningar med upp till 50% lägre pris på utvalda objekt. I affären hittar du allt från elektronik till köksmaskiner från kvalitativa märken till hälften av priset. Använda John Wall Rabattkoder är ett smart sätt att hålla ditt totala ordervärde nere utan att behöva oroa dig för kvalitet. Med rabatt på webbshop har du nu också tillgång till mer hemelektronik med upp till 50% rabatt.

Allt för hem och fritid på John Wall

John Wall startades redan 1865 med en hårdvaruaffär på Hötorget i centrala Stockholm. Sedan dess har bolaget och affären blivit ett stort och expanderat utbud av tusentals hemförbättringar. Idag är företaget både en fysisk butik och online. JohnWall.se erbjuder ett brett utbud av tusentals produkter till ditt hem som hushållsapparater, badrumsartiklar, verktyg, färg & tapeter, hushållsredskap, personlig vård, trädgårdsutrustning och mer i hem och fritid. Butiken säljer kvalitetshushållsprodukter från välkända varumärken som Kitchen Aid, Black & Decker, Electrolux, Eva Solo, Weber, Smart och mer. På Whiteaway hittar du ett renare alternativ till apparater och andra elektronikprodukter som du kanske vill åka hem.