JC

JC har över 50 års erfarenhet inom klädindustrin med fokus på jeans. Förutom ett stort och varierat utbud av jeans i alla olika modeller, stilar och färger för både tjejer och pojkar finns det även jeans som toppar, tröjor, tröjor, blusar etc. Med en JC rabattkod kan du få upp till 50% på din modeshop.

I deras försäljning kan du också hitta utvalda modeartiklar som chinos, jeans, t-shirts, tröjor etc. för killar och linne, toppar, jeans, klänningar, jackor etc. för tjejer. Spara upp till 50% när du handlar i försäljningsavdelningen på JC.se.

JC Rabattkod – Upp till 50% rabatt på din beställning

Handla högkvalitativa jeans och andra modekläder från kända märken som Diesel, Lee, Levis, Nudie och mer. På JC får du alltid det bästa i jeansvärlden till bra priser. Lägg på kläder med kläder som passar jeans med allt från t-shirts, skjortor och linne till blusar, toppar och kistor. Oavsett om du är en pojke eller tjej, om du har en stenig stil eller följer de senaste trenderna inom modebranschen, hittar du något som passar dig. Handla upp till 50% rabatt på JC när du använder en exklusiv kampanjkod. Dra nytta av våra rabattkoder som sänker priset på ditt mode online.

Hur använder jag min JC-kampanjekod?

1. Välj erbjudandet på vår sajt som passar dig bäst och klicka på länken bredvid den

2. Kopiera koden som finns kvar på vår sida och fortsätt till JC.se som öppnas på en ny sida när du klickade på länken

3. Välj dina kläder

3. Klicka på knappen ”Lägg till i varukorgen”.

4. Klicka sedan på knappen bredvid ”Till kassan”

5. Klicka på länken ”Kampanjkod”? som är tillgänglig vid kassan

6. Ange din kod i rutan som visas och klicka på ”Använd rabattkod”

Få upp till 50% rabatt på valda kläder

I deras försäljning hittar du utvalda mode kläder och jeans för både tjejer och pojkar upp till halva priset. Välj bland plagg som t-shirts, linne, shorts, chinos, sweatshirts, jeans, toppar, rockar, dragkedjor, jeansjackor och mer. Spara upp till 50% på jeans och kläder från kvalitetsmärken som Wrangler, Amplified, G-Star, Tiger of Sweden och andra. Köp modekläder och jeans för att passa hela säsongens vinter och sommar på JC.se och njut av sin stora affär med upp till 50% rabatt. Du hittar också snygga och trendiga tillbehör till reducerade priser.

JC är det bästa på jeans med över 50 års erfarenhet

JC grundades 1963 med namnet Junior Center och med jeans på grundval av företaget. Butiken har sålt jeans och kläder som passar jeans för både tjejer och killar i över 50 år. Idag heter företaget JC Jeans Company och har butiker runt Sverige och Finland. De har ett brett sortiment av mode för pojkar och flickor som fokuserar på jeans från marknadens ledande jeansmärken som G-Star, Lee, Levis, Replay, Nudie, Tiger of Sweden, Diesel, Yellow & Blue och mycket mer. Du kan använda Nelly rabattkoder för att få extra rabatter på ditt köp av trendiga mode kläder.